Joi,
18.04.2024
Parțial Noros
Acum
5°C

USR a lansat o aplicație prin care se monitorizează șantierele finanțate din bani publici

USR a lansat o aplicație prin care se monitorizează șantierele finanțate din bani publici

Organizația locală a USR a lansat o aplicație disponibilă on-line și pe telefoanele mobile care își propune să monitorizeze șantierele din Sibiu, finanțate din bani publici, pentru ca sibienii să știe în ce stadiu se află lucrările demarate de autorități. Atât pe site-ul USR Sibiu, cât și prin intermediul unei aplicații de mobil se va putea accesa o harta pe care sunt marcate santierele în lucru, unde oricine poate adăuga comentarii sau poze referitoare la acestea, astfel se poate ține „sub lupă” situația lucrărilor. Investițiilor publice principale din Sibiu pot fi urmărite pe hartă și cu doar un click pe marcajul șantierului, fiecare cetățean poate urmări sau documenta progresul efectiv al lucrărilor, prin adăugare de comentarii sau poze. ”Fiecare proiect este colorat în funcție de stadiul său, cu verde sunt colorate proiectele aflate în lucru, cu roșu cele pentru care termenul a fost depășit, cu negru lucrările abandonate, portocaliu este la proiectele unde se bate pasul pe loc și albastru la cele recent încheiate”, susțin USR-iștii.

Acest proiect este disponibil și pe site-ul civicul.ro sau prin intermediul aplicației de mobil care poate fi găsită în Google Play sub numele Monitorizare Proiecte Publice Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus