Luni,
27.09.2021
Ceata
Acum
9°C

Președintele Iohannis a semnat pentru numirea a doi judecători la Sibiu

Președintele Iohannis a semnat pentru numirea a doi judecători la Sibiu

Judecătoria Sibiu are, începând de astăzi, doi judecători noi. Este vorba despre două femei care au promovat recent examenele în domeniu.

Preşedintele României, Klaus Iohannis, a semnat joi decretele de numire în funcţia de judecător sau procuror a candidaţilor care au promovat examenul de capacitate organizat în perioada 30 iunie - 13 noiembrie 2017.

Pentru Sibiu este vorba despre Isac Anamaria-Iulia și Opriş Ioana Elisabeta.

Isac Anamaria-Iulia vine de la Judecătoria Botoșani, unde a finalizat anul trecut stagiatura. A studiat dreptul la Universitatea Al. Ioan Cuza din Iași, în ultimul an de studiu, la masterat, ea lucrând și drept consilier juridic la SC Spin Group & HR SRL din Iași. Ulterior, între 2014 și 2016 a fost auditor în cadrul Institutului Național al Magistraturii, iar din iulie 2016 judecător stagiar la Judecătoria Botoșani.

De partea cealaltă, Opriş Ioana Elisabeta vine la Judecătoria Alba Iulia. Ea a fost numită judecător stagiar în Alba Iulia de către plenul CSM în iulie 2016. Anul trecut, în toamnă, ea a susținut examenul de capacitate al judecătorilor şi procurorilor stagiari 2017.

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

2 comentarii

SO ROS

Acum 3 ani

Ajunge - avem destui moldoveni in Sibiu si la Cisnadioara !!
Raspunde

sibianca

Acum 3 ani

sunt multi sibieni care asteapta un loc, asa ca nu trebuie adusi din alta parte. sunt increzuti si obraznici, nu au invatat sa spuna buna ziua si multumesc.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus