Miercuri,
23.06.2021
Cer Senin
Acum
23°C

Biletele pentru primele spectacole TBS, scoase la vânzare

Biletele pentru primele spectacole TBS, scoase la vânzare

Primul spectacol al Teatrului de Balet Sibiu din 2018, Gala de Balet, va fi pus în scenă pe 3 martie. Biletele pentru acest spectacol au fost puse astăzi în vânzare.

Teatrul de Balet Sibiu a anunțat pe pagina oficială de facebook punerea în vânzare a biletelor pentru primele spectacole ale anului. Este vorba despe Gala de Balet din 3 martie și despre tripticul de balet „Freedom”, „Tristan și Isolda. Vorbind despre Isolda”, „Straussiana” din 17 martie. Biletele pot fi achiziționate de pe kompostor.ro sau de la punctul de vânzare de la parterul Primăriei Sibiu, în Centrul de Informare a Turiștilor.

„Pe locuri! Bilete! Start! Începând de azi biletele pentru primul spectacol din 2018 al Teatrului de Balet Sibiu au fost puse în vânzare. Și pentru că lucrurile bune vin de obicei în perechi, vă invităm tot de astăzi să achiziționați bilete pentru tripticul de balet Freedom, Tristan și Isolda. Vorbind despre Isolda, Straussiana”, este mesajul transmis de TBS pe pagina de Facebook.
Prețul unui bilet este de 10 lei pentru adulți, respectiv 5 lei pentru elevi, studenți și pensionari. Cele două spectacole vor avea loc la Sala Thalia, de la ora 19:00.

Vizualizari: 484

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus