Miercuri,
18.05.2022
Acum
0°C

Ce facem în weekend?

Ce facem în weekend?

Acest final de săptămână aduce un program nou la cinema, o petrecere care aduce Caraibele în munți, câteva piese de teatru și multă distracție pentru copii. Vremea va ține și ea cu noi, cu temperaturi normale pentu această perioadă.

Vineri, 16 februarie

De la ora 18:00, la Librăria Habitus, Constantin Chiriac, directorul Teatrului Național Radu Stanca și al Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu, se întâlnește cu Nigel Bellingham, directorul British Council România, într-o conferință specială „FITS și British Council România - 25 de ani împreună”.

De la ora 20:00, Noah și floarea de turn se joacă în Studioul CAVAS al Facultății de Litere și Arte, iar de la ora 21:00, localurile sibiene dau startul weekend-ului cu două concerte: Leo Iorga & Pacifica, la Troubadour, iar trupa Fără Zahăr concertează în Imperium Pub.

Sâmbătă, 17 februarie

Micuții au de lucru sâmbătă dimineața. De la 10:00 și de la 12:00, copiii sunt așteptați la Teatrul Gong la atelierele de creat povești. De la 11:00 și de la 18:00 le dedicăm alte două ore prichindeilor, întrucât spectacolul Frumoasa și bestia este pus în scenă tot la Teatrul Gong.

După-amiaza, mai exact de la ora 19:00, este momentul adulților să se reculeagă cu un concert semnat Phoenix, la Sala Thalia. Concertul de la Sibiu se încadrează în turneul național Sinteza- Rapsodia.

Teatrul se mută din nou la studioul CAVAS, unde piesa Emigranții este pusă în scenă de la ora 20:00.

La finalul serii de sâmbătă, petrecerea se mută la altitudine. Natty Ned aduce ritmuri din Caraibe la party-ul Mountain Reggae Vibes, la Arena Platoș, de la ora 21:00.

Duminică, 18 februarie

Ziua de duminică este mai relaxată. De la ora 11:00, copiii sunt din nou invitați la piesa Frumoasa și bestia, de la ora 11:00, la Teatrul Gong.

Seara de duminică se încheie cu o piesă de teatru. Iubirea la oameni se joacă de la ora 20:00, la Studioul CAVAS al Facultății de Litere și Arte.

Și la cinema, zilele de weekend încep cu filme pentru copii. De la ora 12:00 rulează The Star, iar de la ora 14:00 are loc proiecția animației Early Man. Seara, pentru cei care nu au apucat încă să îl vadă, Fifty Shades Freed rulează de la ora 18:00.

Programul complet al filmelor de la Cinematograful Arta poate fi accesat aici.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

mosulica

Acum 4 ani

Asta e oras cultural ??
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus