Miercuri,
21.10.2020
Parțial Noros
Acum
7°C

”A început Unirea”. 34 de localități din Republica Moldova au votat unirea cu România

17 Februarie 2018 14:43

”A început Unirea”. 34 de localități din Republica Moldova au votat unirea cu România

Liderul PMP Traian Băsescu a scris astăzi pe pagina sa de Facebook, că „a început Unirea”, precizând că, până în acest moment, 34 de localităţi din Republica Moldova au votat în consiliile locale unirea cu România. ”A început Unirea! Acum, când postez, 34 de localităţi din Republica Moldova au votat în consiliile locale Unirea cu România. Au fost emise Hotărâri semnate de primari şi de consilierii locali. Alooooo! Palatul Cotroceni, Palatul Victoria, Palatul Parlamentului! Se aude? A început Unirea!”, scrie Traian Băsescu.

El enumeră localităţile şi raioanele din care acestea fac parte, în care s-a votat unirea cu România: Parcova (Edineţ); Ulmu (Ialoveni); Bardar (Ialoveni); Ruseştii Noi (Ialoveni); Puhoi (Ialoveni); Văsieni (Ialoveni); Feşteliţa (Ştefan Vodă); Opaci (Căuşeni); Goteşti (Cantemir); Săseni (Călăraşi); Nişcani (Călăraşi); Sărătenii Vechi (Teleneşti); Grătieşti (Municipiul Chişinău); Boghiceni (Hînceşti); Codreanca (Străşeni); Floreni (Anenii Noi); Târşiţei (Teleneşti); Măgurele (Ungheni); Răzeni (Ialoveni); Cucoara (Cahul); Băcioi (Chişinău); Meleşeni (Călăraşi); Ordăşei (Teleneşti); Visoca (Soroca); Bădiceni (Soroca); Drăsliceni (Criuleni); Ghiduleni (Rezina); Capaclia (Cantemir); Ursoaia (Causeni); oraşul Cimişlia; comuna Vatici (Orhei); Cioreşti (Nisporeni); Horeşti (Ialoveni); Chetrosu (Drochia).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

8 comentarii

i

Acum 2 ani

ei au votat, dar pe romania a intrebat-o cineva daca vrea?
Raspunde

el

Acum 2 ani

Raspunde

Radu

Acum 2 ani

Basila!! Mai adu si tu niste coruptie si saracie din Moldova ca nu avem destula!!!!!
Raspunde

sibian

Acum 2 ani

Antiromanilor...sunt romanii nostrii,ce treaba are coruptia in ecuatie?Vai de noi,daca intre noi ne razboim ce sa mai zic de ceilalalti.Mare rusine !
Raspunde

Florin-Timisoara

Acum 2 ani

I și Radu dacă copii voștri, peste mult "timp" v-ar spune ca vor sa vina acasă, asa le-ati răspunde?
Raspunde

Radu

Acum 2 ani

Nu au la ce sa vina acasa Florin!!!!!!
Raspunde

George

Acum 2 ani

Aia care nu vor Unirea oricum nu sunt romani. Sunt doar niste pseudo romani. Romanii nu sunt decat cei ce doresc ca romanii sa traiasca intr-o singura tara. Cei ce scriu comentarii antiunire vor doar sa ne dezbine... punct.
Raspunde

Un sibian

Acum 2 ani

esti prost de bubui. Te trezesti cu coruptia din Moldova (cu mult peste nivelul Romaniei) in tara, te trezesti cu armata rusa din transnistria la tine in tara, te trezesti cu o gramada de probleme administrative si cu inca o regiune mult mai saraca si sub-dezvoltata decat Moldova noastra pana la Prut, te trezesti ca ai cateva mii de functionari ai statului moldovenesc lasasti fara nici un loc de munca sau functie, si o minoritate rusa (precum si moldoveni ruso-fili) puternica si sprijinita puternic de Rusia, precum si o opozitie puternica a Rusiei care considera Moldova in zona lor de influenta, nu a Romaniei si a UE. Cum rezolvi problemele alea, bai inteligentule?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus