Joi,
16.07.2020
Partial Noros
Acum
24°C

Se întâmplă în Sibiu. Mașină scoasă cu calul din mocirlă VIDEO

19 Februarie 2018 15:53

Se întâmplă în Sibiu. Mașină scoasă cu calul din mocirlă VIDEO

Un sibian a rămas împotmolit cu autoturismul pe strada Bradului din cartierul Gușterița și a avut nevoie de un cal să o scoată din noroi. ”Vă rugăm să publicați cum trăim pe Strada Bradului, la zece minute de Primăria Sibiu. Am făcut zeci de reclamații și suntem mințiți că se va face ceva, dar de zece ani , nici măcar o mașină de piatră nu au trimis. Ajutați-ne să vadă și Primăria Sibiu fața reală și cum mergem și plecăm de acasă cei din zonă”, ne-a transmis un cititor al ziarului.

strada bradului Strada Bradului (google maps)

Într-o ședință de consiliu local din septembrie 2017, s-a votat cu unanimitate de voturi Hotărârea nr. 336/2017 privind ”aprobarea indicatorilor tehnico-economici la obiectivul de investiții: "Modernizare strada Bradului" - faza DALI”. Este vorba însă de doar 250 de metri din această stradă. Suma totală destinată acestei lucrări este de 1,67 milioane de lei și prevede rețea de apă și canalizare și iluminat stradal.

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

24 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Gelu Hampu

Acum 2 ani

Teleormanul e mult peste voi, sibieni mandri! Fuduli dar cu un oras prapadit, vai steaua voastra!
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Mariana C.

Acum 2 ani

Nu inteleg, de ce nu alegi Teleormanul pentru a-ti stabili domiciliul, sa iti cresti acolo copiii, sa muncesti , sa ai o cariera dar sa te si distrezi acolo si toate celelalte? Zau, daca este mai bine si mai frumos in Teleorman, nu te mai chinui singur... Nivelul cultural, economic, social etc sunt mult mai ridicate in aceasta parte si acum aveti dovada clara pentru ca TARA a ales sa fie condusa din Teleorman, deci exista si motivatie practica...
Raspunde

Cioricliul Albastru

Acum 2 ani

GELU TATA dute n Teleormanul cel frumos ca serios dacă ți simțim lipsa. Serios.
Raspunde

Diablo, regele infernului

Acum 2 ani

Iar nu vă prindeți că sunteți trollați :)
Raspunde

Zero

Acum 2 ani

Nu inteleg de ce Primaria ar trebui sa asfalteze drumuri forestiere aflate dupa dealuri si prin vai....Doar pt. ca cativa stau acolo? ! Si inca o chestie, drumurile exact din zona aceea sunt facute tandari si de cei cu ATVuri si diferite organizari sportive (Red Bull Romaniacs ???).
Raspunde

baba

Acum 2 ani

Daca drumul respectiv este in intravilanul orasului de ce sa nu il asfalteze? Oare cei care traiesc acolo nu platesc si ei impozite? Care drumuri sunt facute tandari? Pai asta e si problema...ca nu exista drumuri. Daca r fi asfaltate cei cu atv-uri ar cauta alte locatii.
Raspunde

sibian

Acum 2 ani

Fara nici o suparare ...dar cand v-ati construit case acolo nu v-ati gandit la aspectul acesta? ati crezut ca va luati zborul de pe autostrada pana acolo sus?? Nu stiu cu ce tupeu se face atata tam-tam pentru cineva care a vrut sa isi faca casa in aer liber...pai daca ai vrut casa in varful muntelui....acum suporta consecintele.....sincer mie nu imi convine ca din impozitul meu sa se construiasca astfel de drumuri
Raspunde

baba

Acum 2 ani

Ce relevanta are?
Raspunde

un cititor

Acum 2 ani

Atata timp cat, inca exista in zona centrala a Sibiului strazi neasfaltate, nu cred ca este oportn asfaltarea unui drumeag prin padure ...
Raspunde

hahaha

Acum 2 ani

10 minute de primarie? aia clar au baut ceva...
Raspunde

Sandy Bella

Acum 2 ani

Gusterita este cartier al Sibiului deci toate strazile din cartierul Gusterita fac obiectul investitiilor. Prostalaii care comenteaza aiurea mai sus, habar nu au ce vorbesc, mai ales acel Sibian inganfat, ala care nu vrea sa se asfalteze din impozitul lui o strada din Sibiu. Pai bai vita incaltata, din impozitul tau de c...t nu se poate face nici o cusca de caine. Dar peste tot se unfla uni ca asta, crezandu-se buricul orasului. ORASUL ESTE VARZA PENTRU CA AVEM O PRIMARITA PENIBILA SI INCOMPETENTA!
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

un cititor

Acum 2 ani

De prioritati ai auzit? Daca ti-ai construit casa in padure, suporti consecintele. Cu toate ca, dupa limbaj, probabil locuiesti la o stana ...
Raspunde

sibian

Acum 2 ani

Bai Sandy Bella......corect..din impozitul meu nu se poate face nici o cusca de caini....dar atunci cum vi tu , persoana care platesti un impozit pe o strada in varf de munte sa vrei o strada astfaltata....haide prin absurd sa zicem ca nu mai plateste persoanele respective impozit pe 10 ani..sa vedem dupa zece ani au reusit sa isi faca drumul? Cu siguranta nu au reusit deci prin concluzie tot pe bani celorlalti cetateni o sa isi faca strada tu zici ca eu nu vreau din impozitul meu sa se astfalteze o strada....dar pesoanele respective de ce impun zicala " Daca iti dau - trebuie sa imi faci " cu ce drept vi tu sa zici ca daca platesti impozit trebuie sa ti se faca drumul.
Raspunde

sibian

Acum 2 ani

Inca ceva domnul Sandy Bella. Eu din impozitul meu de c...t nu am dreptul sa zic sa nu se astfalteze o strada....dar persoana care locuieste acolo si plateste impozit la fel ca mine , poate chiar mai mic, are dreptul sa zica ca vrea strada astfaltata. Cum vine asta? Pentru asta exista primaria...sa vada care sunt prioritatile. Sunt strazi in Sibiu care nu au fost astfaltate niciodata....si oamenii nu vin si faca tam tam in ziar. Cu siguranta ca dupa ce toata strazile din Sibiu sunt astfaltate o sa se faca si drumul acela agricol. Si nu o sa am opun cu nimic.
Raspunde

Troanca Daniel

Acum 2 ani

Toți avem drepturi egale atâta timp cât ne plătim taxele. Știți că primăria ne obligă să plătim gunoiul dar nu vine nimeni să-l ridice?????...domnule sibian care comentezi?????
Raspunde

sibian

Acum 2 ani

Stimate domn ...nu stiu unde locuiti dumneavoastra de nu vin sa va ridice gunoiul...eu nu locuiesc in centru...dar sincer in fiecare dimineata vine masina sa ridice gunoiul....ba mai mult, in weekend chiar ma deranjeaza ptr ca vin prea de dimineata.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Nadira

Acum 2 ani

Multumim administratiei noastre foarte nemtesti de aproape 5 mandate. La mai multe ! Bine ca au terminat de dat tot patrimoniul FDGR-ului. Cred ca acest unic obiectiv l-au atins. Restul, nu conteaza. Sibiul capitala culturala a insemnat numai spoirea centrului, in rest ce vedeti si azi.
Raspunde

Nesibian sincer si nefudul

Acum 2 ani

Cum??? In marea metropola europeana, cu civilizatie si cultura care mustesc, exista in anul 2018 strazi de pamant si noroaie, exact ca in zonele de care radeti si din care vine in Sibiu mana de lucru care sa munceasca in locul vostru??? Vai, nu as fi crezut, ma asteptam ca Sibiul sa fie mult peste Dubai si Zurich!
Raspunde

Un sibian

Acum 2 ani

Nu e singura strada din Gusterita care arată așa. Sunt mai multe străzi care dacă ploua sau ninge nu sunt accesibile și nu ne am mutat aici de un an doi e aceeași situație de zeci de ani. Nu mai vorbiți aiurea, nu cred ca v-ar conveni sa plătiți impozit zeci de ani și sa nu aveți măcar pietriș in fata portii...nu asfalt.
Raspunde

Alex

Acum 2 ani

Aia nu e strada și nici nu va fi vreodată.
Raspunde

Radu

Acum 2 ani

Un drum prin pădure ? E un drum folosit de mii de sibieni și nu numai pentru a ajunge la monumentul de pe dealul Gușteriței , locul cu cea mai bună panoramă a Sibiului. Rușine celor care nu apreciază un astfel de loc . Soluția e simplă. Cei ce locuiesc acolo sa fie scoși de la intravilan , să repare singuri drumul și pus barieră. Doritorii de priveliști frumoase sa viziteze alte meleaguri... apropo de Teleorman.
Raspunde

Radu

Acum 2 ani

Pentru cârcotașii de pe aici... drumul sa pietruit pe banii celor care locuiesc in zonă...poate așa reușește primăria să bage milioane de euro în stadionul municipal...asta da prioritate. Cât despre d-l nesibian care consideră că sibienii nu muncesc și nu reușesc să își ocupe locurile de muncă ii aduc aminte că Sibiul a fost întotdeauna orașul cu cea mai scăzută rată a șomajului . Dacă Iohannis va creat locuri de muncă atunci învață să respecți acest oraș sau mergi de unde ai venit și unde erai muritor de foame.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus