Vineri,
02.12.2022
Parțial Noros
Acum
2°C

Primăria Sibiu, reacție noroiul de pe strada Bradului. ”Se vor efectua lucrări de îndreptare și balastare a drumului”

Primăria Sibiu, reacție noroiul de pe strada Bradului. ”Se vor efectua lucrări de îndreptare și balastare a drumului”

Primăria Sibiu susține într-o reacție în urma articolului ”Se întâmplă în Sibiu. Mașină scoasă cu calul din mocirlă” explicând că reabilitarea străzilor de pământ din oraș se face ținând cont de o prioritizare a lucrărilor. ”Primăria Sibiu a investit masiv în modernizarea străzilor de pământ din oraș. În 2016 au fost reabilitate 25, în 2017 alte 42, iar pentru 2018 sunt programate să fie finalizate sau să intre în lucru peste 40 de străzi.  Intervenția pe aceste străzi s-a făcut în urma unei prioritizări care a ținut cont de situarea lor și de gradul de populare. Strada Bradului este situată la periferia orașului, pe aceasta fiind situate doar câteva gospodării, trei dintre acestea fiind situate pe Dealul Gușteriței, la distanță de zona locuită a orașului.  Primăria Sibiu are în vedere și modernizarea parțială a acestei străzi, în zona dinspre strada Gorunului, mai intens populată. Pe restul străzii, inclusiv porțiunea de pe deal cu cele trei case, se vor efectua lucrări de îndreptare și balastare a drumului”, se arată într-o informare transmisă de Birould e presă al Primăriei Sibiu.
Turnul Sfatului a publicat ieri imagini cu mașina unui sibian care a fost scoasă din norori cu ajutorul unui cal, pe strada Bradului. ”Vă rugăm să publicați cum trăim pe Strada Bradului, la zece minute de Primăria Sibiu. Am făcut zeci de reclamații și suntem mințiți că se va face ceva, dar de zece ani , nici măcar o mașină de piatră nu au trimis. Ajutați-ne să vadă și Primăria Sibiu fața reală și cum mergem și plecăm de acasă cei din zonă”, ne-a transmis cititorul.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

5 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Primar oltean pentru Sibiu!

Acum 4 ani

Mai bine era Dragnea primar decat sasalaii sibieni carora le curge din gura si au IQ -15. Prosti si fuduli nevoie mare dar oltenii îi calcă pe cap.
Raspunde

Odin

Acum 4 ani

Cuvinte cheie: "În 2016 au fost reabilitate 25, în 2017 alte 42, iar pentru 2018 sunt programate să fie finalizate sau să intre în lucru peste 40 de străzi." Reabilitare nu înseamnă obligatoriu construcția străzii pentru ca în cazul acestor străzi ele trebuie construite aproape de la 0. Poate să însemne si o nivelare și o basculă de pietriș :)
Raspunde

contribuabil

Acum 4 ani

Corect! Sa se faca drum definitiv in momentul in care sunt finalizate constructiile!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus