Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Concerte educative cu Orchestra Filarmonicii de Stat Sibiu

Concerte educative cu Orchestra Filarmonicii de Stat Sibiu

Filarmonica de Stat Sibiu reia seria de concerte educative pentru elevi, primul dintre acestea fiind programat vineri, 23 februarie, la Sala Thalia, de la ora 11:00.

Anul acesta, concertele educative se vor desfășura sub genericul „Povestiri muzicale. De la Clasic la muzica de film”. Programul va cuprinde, printre altele, secvențe muzicale semnate de G. Bizet, P.I. Ceaikovski, L. Anderson, W.A. Mozart, J. Strauss sau Jacques Offenbach.

„Concertele educative organizate de Filarmonica de Stat Sibiu constituie rezultatul preocupării constante de a oferi acea educaţie muzicală tinerilor, care să le permită dezvoltarea percepţiei asupra artei muzicale şi care, în acelaşi timp, contribuie la perpetuarea valorilor umane în scopul evoluţiei continue a societăţii”, arată organizatorii.
Concertele educative au loc vinerea, după ce au fost programate în prealabil cu reprezentanţii şcolilor şi liceelor din Sibiu şi sunt accesibile publicului larg. Preţul unui bilet la concertele educative este de 10 lei.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 578

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus