Vineri,
02.12.2022
Innorat
Acum
4°C

Se găsesc bilete la FC Hermannstadt - FCSB. La suprapreț, pe internet

Se găsesc bilete la FC Hermannstadt - FCSB. La suprapreț, pe internet

În ultimele zile au apărut pe site-urile de anunțuri bilete la meciul de Cupa României dintre echipele FC Hermannstadt și FCSB. Cel mai mic preț e de 110 lei, la tribuna 0. ”Am avut patru bilete, acum nu mai am decât două. Pe celelalte două le-am dat cu 120, pe ultimele le las la 110 - bucata. Dar ăsta e ultimul preț”, spune un sibian din Cisnădie, care a postat un anunț pe olx.ro.

Foarte mulți sibieni s-au arătat nemulțumiți în prima zi în care s-au pus în vânzare biletele la meci de modul în care s-a organizat vânzarea acestora. Clubul a anunțat încă de dimineață că biletele se pun în vânzare în galeria Carrefour, de la ora 12:00. În jurul prânzului câteva sute de suporteri se aflau deja la coadă, dornici să cumpere bilete, însă foarte mulți au plecat dezamăgiți. Cei mai mulți iubitori ai fotbalului s-au declarat supărați să nu au găsit bilete la 50 de lei și se tem că acestea au intrat pe mâinile bișnițarilor.

Președintele clubului FC Hermannstadt, Teodor Birț, a declarat pentru Turnul Sfatului că înțelege frustrarea suporterilor sibieni cu privire la numărul limitat de bilete, însă îi asigură că va încerca prin sistemul de vânzare limitat, câte 2.000 în fiecare zi, să nu se încurajeze specula. ”Am avut obligații, legat de bilete de acces la meci, către echipa vizitatoare și către Federația de Fotbal. O altă parte din tichete le-am direcționat către cluburile de fotbal din Sibiu, de secțiile de copii și juniori. Acestea sunt cele de la tribuna a doua. Oricum, în această zonă nu sunt foarte multe locuri, pentru că avem problemele cunoscute de infrastructură, vorbim de până în 1.500 de bilete. De la ora 11.30, de când am început vânzarea biletelor, până la 15.30, am vândut biletele alocate acestei zile.  Mâine și poimâine vom continua vânzarea biletelor în același ritm. Îi rog pe suporteri să înțeleagă că este în interesul nostru ca toate aspectele ce țin de această partidă, de la vânzarea biletelor, până la atmosferă, joc și rezultat să se desfășoare perfect. Tot timpul am spus că îi dorim pe sibieni aproape de noi și nici eu și nici colegii mei nu vrem să ne batem joc de această încredere”, a declarat Teodor Birț pentru Turnul Sfatului.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

7 comentarii

Sorin

Acum 4 ani

Rusine, rusine, rusine sa va fie! Eu totusi vad meciul la TV.
Raspunde

bondica abumeyangu

Acum 4 ani

domnule birt esti defapt un mare Partz v-ati facut de cacao cu biletele.Specula nu imbogateste clubul domnule Partz banii din specula ramin la bisnitari....nici atita nu sti.Biletele trebuiau vandute normal cu 5 ore ianinte de meci la caseria stadionului.Sinmplu si asa nu iesea porcaria asta.Sunteti niste prosti cu P mare si circula zvonu ca a-ti trintit si meciu pt suma de 100 de mii aprox.Daca se confirma informatia ca o sa pierdeti in minutul 70-75 cu 1-0 va fut rasa in cur de infecti cu tot staful vostru de kkt de la hermannstadtul vostru.
Raspunde

FCSB hasta la muerte

Acum 4 ani

Lasa ca sibienii care nu-si permit pretul biletelor vor sta pe casele si copacii din jurul ligheanului Municipal :)))
Raspunde

OT.VL

Acum 4 ani

Oile din Sibiu se bat sa vada un sport esuat la noi! In oltenia macar avem stadion...nu groapa asta din Sibiu!!
Raspunde

Anonim

Acum 4 ani

Ce cauti in Sibiu prazule daca aveti Stadion.Sau nu ai de lucru acolo saracule.
Raspunde

bondica abumeyangu

Acum 4 ani

au aparut si miticii otomanizati.Mars la Calafat cu vei lachioilor!!!!!!
Raspunde

DJ-99-MAF

Acum 4 ani

Noi in Europa Leaguie, voi pe sate si-n Avrig!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus