Duminică,
02.10.2022
Innorat
Acum
16°C

Șelimbărul se pregătește de venirea Tursib. 10 stații noi

Șelimbărul se pregătește de venirea Tursib. 10 stații noi

Consiliul Local Șelimbăr a aprobat în ședința din 15 februarie lista cu investițiile ce sunt cuprinse în bugetul pe anul 2018, iar un capitol important se referă la infrastructura de transport. Consilierii au votat o investiție de 157 de mii de lei pentru achiziționarea și montarea a zece stații de autobuz, care vor fi amplasate pe întreg teritoriul comunei și în satele aparținătoare. ”Este un prim pas pe care noi îl facem în vederea realizării unui sistem de transport public în comuna Șelimbăr. Suntem în discuții avansate cu administrația din Sibiu în vederea extinderii serviciilor Tursib pe teritoriul comunei noastre și în această idee dorim să modernizăm stațiile. Este vorba de 10 stații moderne care vor fi montate atât în Șelimbăr, cât și în Mohu, Veștem și Bungard”, susține primarul comunei Șelimbăr, Marius Grecu.

Durata implementării proiectului este de patru luni, în luna iunie fiind termenul de montare al noilor stații.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

7 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Sibianca

Acum 4 ani

Cum era aia a lu' Fodor cu Tursibu' e numa' pentru sibieni?!
Raspunde

Geeu domne

Acum 4 ani

Desteapta mai esti si tu
Raspunde

sibianca

Acum 4 ani

Daca citeste cineva acest mesaj, as dori sa se faca in statia de autobuz de la Hilton Sibiu, copertina si banca pentru cei ce viziteaza gradina zoologica si ii apuca ploaia acolo. Ar fi foarte bine, mai ales si pentru pensionari care se plimba pe acolo. Multumesc
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Asociatia Selimbarul Oltenesc

Acum 4 ani

Foarte frumos, noi oltenii din Selimbar care aducem plus valoare Sibiului prin taxele platite si munca noastra in cele mai mari corporatii din oras trebuie sa avem facilitati de transport pana la noile noastre case. Tursibul nu e decat pentru vechii sibieni, ci si pentrucei noi!
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Nelu Beflan

Acum 4 ani

Consider ca Sibiul nu este suficient de mare pentu atatea statii si atata trafic aditional. Da, am citit articolul, stiu ca este vorba despre Selimbar si etc dar in ritmul asta o sa ajungem ca Bucurestiul. Ce, nu mai puteti merge pe jos? S-a lenevit lumea ceva de speriat.....
Raspunde

Eu

Acum 4 ani

@ASO imi place despre voi platiti impozite la masini acolo unde le aveti declarate, impozitul pe salariu si celelalte cotizatii la bugetul de stat... nu stiu ce impozite ziceti voi ca platiti ... dar na.. Voi ca si altii va autointitulati Asoc Selimbarul Oltenesc, chiar cred ca ati gresit si nu stiti cum se numeste zona: GHETOU OLTENESC
Raspunde

Marcel

Acum 4 ani

Măi oltenilor aduceti minus valoare zonei ca lucrati gratis. Ati plafonat salariile cu invazia voastra. Nu sunt rasist dar pacat de muschii vostri. Plus valoare aduceati zonei voastre votind ce trebuia. Ati venit sa indobitociti electoratul si aici.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus