Vineri,
26.04.2024
Innorat
Acum
7°C

ACTUALIZARE Partidul lui Băsescu și-a schimbat, la Sibiu, președinta: ”am avut un scor foarte slab pe municipiu”

ACTUALIZARE Partidul lui Băsescu și-a schimbat, la Sibiu, președinta: ”am avut un scor foarte slab pe municipiu”

Organizația județeană a Partidului Mișcarea Populară are o nouă conducere la Sibiu, în urma alegerilor de la sfârșitul acestei săptămâni.

Conferința județeană a PMP pentru alegerea unei noi conduceri a avut loc sâmbătă, 24 februarie, potrivit unui comunicat remis de PMP redacției Turnul Sfatului. Pe locul lăsat liber de avocata Diana Popa a fost aleasă președintă Ingrid Sofia Höhr, informează respectivul comunicat. "Totodată, au fost alese și cele două comisii, Comisia de Audit și Comisia de Integritate și Arbitraj. Procedura de vot s-a desfășurat conform statului și al regulamentului Partidului Mișcarea Populară. Noua echipă de conducere a filialei PMP Sibiu a fost aleasă cu majoritatea de voturi din cele validate. Consiliu Executiv Județean al PMP Sibiu, prezidat de doamna Ingrid Sofia Höhr, are în componență 21 de membri", mai arată documentul citat.

Membră a PMP din 2014, Ingrid Sofia Höhr este cea care a condus timp de trei ani organizația PMP Diaspora. După alegerile parlamentare din 2016, din cauza rezultatelor slabe fosta președintă a fost schimbată, interimatul fiind asigurat pentru o scurtă perioadă de Robert Turcescu, deputat PMP. În locul lui a fost desemnată interimar Ingrid Sofia Höhr, aleasă acum președintă statutară a organizației.

ingrig hohr pmp

În afară de reorganizarea PMP Sibiu prin primenirea listelor de membri și înființarea de organizații în fiecare unitate teritorial-administrativă, noua președintă spune că are drept principal obiectiv următorul scrutin pentru Parlamentul European. "Europarlamentarele vor fi pentru noi un test, le putem compara cu alegerile parlamentare. Important este ca prezența noastră pe municipiu să fie mult mai mare, am avut un scor foarte slab pe municipiu. Pe zona rurală stăm binișor", a declarat Ingrid Sofia Höhr.

Fosta președintă: ”eu nu am fost schimbată”

ACTUALIZARE Fosta președintă a organizației județene PMP, Diana Popa, spune că nu a fost schimbată din cauza rezultatelor slabe – informație furnizată pentru acest articol de către Ingrid Sofia Höhr -, ci a renunțat la poziția de la conducerea PMP Sibiu.

diana popa PMP (15) (Copy)

”Eu nu am fost revocată pentru rezultatele slabe. Am preluat partidul la 1,5% și am ajuns la 4,94 la alegerile locale, după care – la alegerile parlamentare – la 4,36%. Deci scoruri foarte bune raportat la scorul național al partidului. PMP Sibiu a fost pe locul patru în județul Sibiu, în contextul în care la nivel național a fost pe locul șase. Deci am «bătut» ALDE și toate partidele mici din Sibiu. Deci eu nu am fost schimbată sau revocată din funcție. Domnul Turcescu a și spus, când a venit la Sibiu, că nu e o măsură coercitivă la adresa organizației, ci s-a decis doar ca la acele organizații care nu au obținut 5% să fie asigurat interimatul de către deputați. Motivul pentru care l-au adus pe Robert Turcesc, temporar, dar cu rugămintea de a rămâne eu președinte. Eu nu am mai dorit să fiu președintă”, a precizat Diana Popa.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

altul

Acum 6 ani

Propun presedinte interimar pe d-na Elena Udrea. Sau Elena Basescu. Sau Elena Udrea sau Basescu sau conbinari de cele de mai sus.
Raspunde

Alzara 1918

Acum 6 ani

In photo e Vasilica Drăcilă ?
Raspunde

Niko Leta

Acum 6 ani

nuuu draga - este Olga Machslochauf ! ;)
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus