Joi,
29.09.2022
Ploi Scurte
Acum
10°C

Primăria Sibiu: opt utilaje de deszăpezire pe străzile orașului, la ora 17

Primăria Sibiu: opt utilaje de deszăpezire pe străzile orașului, la ora 17

Potrivit unei informări trimise de reprezentanții Primăriei Sibiu, duminică, la ora 17, un număr de opt utilaje de deszăpezire au inceput intervenția de deszăpezire pe strazile orașului, încă unul acționând în Păltiniș. Firma care asigură deszăpezirea domeniului public este pregătită să intervină cu 12 utilaje și materiale antiderapante în oraș și în stațiunea Păltiniș, se mai arată în informarea amintită.

"În contextul căderilor de precipitații sub formă de zăpadă, Primăria Sibiu a dispus mobilizarea firmei care asigură deszăpezirea domeniului public. Aceasta este pregătită să intervină cu 12 utilaje și materiale antiderapante în oraș și în stațiunea Păltiniș", transmite primăria.

Utilajele vor rămâne în teren și vor acționa și pe parcursul nopții pentru îndepărtarea zăpezii și pentru prevenirea formării poleiului.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus