Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
12°C

Consiliul Județean caută o firmă care să stabilească tema de proiectare a viitorului nou spital județean

Consiliul Județean caută o firmă care să stabilească tema de proiectare a viitorului nou spital județean

Autoritățile județene au lansat o procedură de achiziție publică pentru contractarea unor specialiști care să întocmească patru documentații necesare proiectului viitorului spital județean, de pe Calea Șurii Mici.

Din noul contract estimat de CJ Sibiu la 156.000 de lei, fără TVA, autoritățile așteaptă întocmirea a patru documentații necesare fazei incipiente a proiectului, în sensul că aceste documentații vor fi folosite pentru lansarea altor licitații. Tema de proiectare pentru construirea viitorului spital este prima astfel de documentație solicitată. De asemenea, firma desemnată câștigătoare va trebui să elaboreze caietul de sarcini pentru licitația de atribuire a contractului de actualizare a studiului de prefezabilitate. Tot în această categorie mai intră elaborarea caietului de sarcini pentru întocmirea documentației necesară obținerii avizului de oportunitate și a documentațiilor urbanistice (PUZ și RLU). În fine, cea de-a patra documentație este cea pentru realizarea caietului de sarcini care să stea la baza achiziției serviciilor de actualizare a studiului de fezabilitate.

Fiecare din aceste documentații va trebui întocmită în termen de cel mult 30 de zile de la semnarea contractului. Firmele interesate sunt așteptate să depună ofertele până în ziua de 2 martie, cel mai târziu. Criteriul de atribuire al contractului este reprezentat de preț (60%) și durata de execuție (40%).

Actualul Spital clinic de urgență Sibiu, ale cărui clădiri nu mai corespund cerințelor actuale, funcționează pe o structură formată din 25 de secții, în ambulatoriul de specialitate cabinetele medicale însumând 22 de specialități. Viitorul Spital este gândit să înglobeze și Pediatria, aflată în acest moment în subordinea Consiliului local Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

4 comentarii

Alzara 1918

Acum 6 ani

Sa vedeți ce încurcături vor fi cu spitalul din Drumul Hoților !
Raspunde

Ella Manu

Acum 6 ani

Du-te, nu vorbi!
Raspunde

pacient

Acum 6 ani

Mah, voi o cautati pe bune ? Ca nu imi vine a crede, sau o faceti doar asa de ochii lumii si voi deja aveti firma si plan si tot, ca la cum le invartiti in primarie, prefectura, consiliu tot din prieteni vostrii castiga, luati o firma din alt oras care chiar a construit un spital si functioneaza
Raspunde

Marius Enescu

Acum 6 ani

Sper sa fie o firma sin Sibiu, ca sa fie construita de singurii oameni de calitate, nu de suboameni din alte zone!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus