Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
8°C

Mihai Stoica, înainte de Hermannstadt-FCSB: Păcat de publicul din Sibiu!

Mihai Stoica, înainte de Hermannstadt-FCSB: Păcat de publicul din Sibiu!

Mihai Stoica, directorul sportiv al FCSB, prevede un meci greu mâine pe stadionul municipal din Sibiu, desfășurat în condiții grele.

"Probabil se va juca, dar nu știu ce sport vor practica cele două combatante la Sibiu. E păcat. E păcat pentru publicul din Sibiu care aștepta această partidă de la tragerea la sorți, e păcat pentru cei care au organizat meciul și au adus o instalație de nocturnă din Italia.

Sunt dezamăgit profund de diriguitorii FRF, în special de Felix Grigore care ne spune că nu are temei legal pentru amânare. Chiar nu realizezi? Nu e fotbal ce se preconizează că se va juca acolo.
Asta e obiectivul numărul 1 pentru Steaua: să ne întoarcem cu lotul întreg. Nu îmi doresc nicio semifinală. Îmi doresc să venim fără accidentați și să meargă Sibiu mai departe. Pentru că asta merită competiția asta. Nu merită să aibă cea mai importantă echipa din România în fazele superioare", a declarat Mihai Stoica la plecarea spre Sibiu conform TV ProX.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

10 comentarii

Vivi dragan

Acum 6 ani

Are dreptate Mihai dar nu este corect nici să vi la Sibiu fără multi titulari respectiv Vlad,Benzar,Gaman,Planici,Moncilovici,Junior Moraes,Denis Man,Pintilii,Alibec si să joci cu jucători de la Steaua 2. Cred că totuși sibienii chiar nu doresc să vadă Steaua 2.Sunt curios dacă vor juca Budescu ,Tănase si Gnohere.
Raspunde

Gggg

Acum 6 ani

Vezi ca Denis MAN este si Vlad la fel
Raspunde

Mitza

Acum 6 ani

Meme e destept, stie ce spune, a fost un fotbalist foarte bun la vremea lui si cunoaste foarte bine cum e sa joci pe zapada.Nu se poate juca domne in conditiile astea.
Raspunde

Vivi dragan

Acum 6 ani

Si am uitat de Texeira si Nedelcu.
Raspunde

cioban

Acum 6 ani

destept mare mihai asta!l-as angaja la stana cu cata minte are....dar nu cred ca il pot fura de la jiji....desi uite cata compasiune are pt turma de la sibiu!
Raspunde

Cristi

Acum 6 ani

Poate sa joace si cu FCSB 3, nu ma intereseaza. Astept la stadion doar pe cei care vin pentru a sustine echipa locala, cei care vor sa-l vada pe Tanase cum cade la fiecare adiere de vant pot sta acasa. Legat de vreme, tin minte pe vremea Interului se jucau 2-3 meciuri in fiecare sezon pe zapada si nu se mai plangea nimeni. Ne asteapta Mediasul in semifinala, asa ca Hai Sibiul!
Raspunde

fecioara

Acum 6 ani

FCSB vine de la fotbal club sibiu?
Raspunde

Mirelian Nagyfasz

Acum 6 ani

Este obligatoriu sa sustinem echipa locala! Este de notorietate rivalitatea istorica dintre echipa sibiana si FCSB, inceputa inca din vremea lui Vasile Lupu, domnul Moldovei. Sper ca galeria Dacii sa fie, ca de obicei la inaltime, cu coregrafie 3D si sa surclaseze galeria adversa prin spirit civic si tenacitate. Tinem cu FCH din nastere!
Raspunde

Dorin Cioaba

Acum 6 ani

MM Stoica a jucat fotbal la Metalosport Galați, Oțelul Galați, Victoria Râmnicu Sărat și Șantierul Naval Tulcea - SNT. Mare fotbalist MUMU....
Raspunde

piglet

Acum 6 ani

intr-adevar! mi-am dedicat viata sustinerii echipei Hermannstadt si idealurilor sasilor (mancati de viermi) in pamanturile sibiului. iubesc din suflet aceasta sugativa de bani publici numita fchermannstadt!!! glorie analfebetului pietar din sibiu!! ave Birt
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus