Duminică,
25.07.2021
Cer Senin
Acum
15°C

-17 grade la Sibiu în această dimineață. Cod galben

-17 grade la Sibiu în această dimineață. Cod galben

Astăzi este cea mai friguroasă zi din acest an, cu -17 grade în municipiu. Sibiul se află sub cpd galben de ger, însă în țară sunt 29 de județe aflate sub cod portocaliu. Meteorologii au anunțat că cele mai scăzute temperaturi din această perioadă, cu temperaturi care vor coborî chiar şi la - 25 de grade Celsius, vor fi înregistrate în această dimineaţă.

Conform Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM), valul de frig va persista şi se va intensifica pe parcursul nopţilor, astfel că se vor înregistra temperaturi cu peste 10-15 grade mai coborâte decât valorile normale pentru această perioadă. Temperaturile maxime vor fi negative în toate regiunile şi va fi ger, mai ales dimineaţa şi noaptea.  Treisprezece judeţe - Caraş-Severin, Hunedoara, Alba, Sibiu, Mureş, Bistriţa-Năsăud, Cluj-Napoca, Arad, Timiş, Bihor, Sălaj, Maramureş şi Satu Mare - sunt sub cod galben de ger, ninsori şi viscol, iar restul judeţelor sunt sub cod portocaliu de ger.

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus