Miercuri,
20.10.2021
Cer Senin
Acum
4°C

PSD Sibiu una spune în comunicate de presă și alta face la vot

PSD Sibiu una spune în comunicate de presă și alta face la vot

PNL Sibiu a transmis vineri un comunicat de presă prin care răspunde liderilor locali ai PSD, ce acuzau interese ascunse în construcția noului spital județean.

Redăm mai explicațiile liberalilor:

”Preocupaţi de tot ceea ce se spune şi mai deloc de ceea ce se face, PSD Sibiu a emis ieri un nou comunicat de presă în care se întreabă ce interes au Daniela Cîmpean şi consilierii PNL "atunci când susţin cu atâta înverşunare amplasarea noului spital într-o zonă industrială".

Sibienii se cuvine să fie informaţi înainte de orice ca atât în Consiliul Judeţean cât şi în Consiliul Local, PSD a votat în favoarea contractului de asociere dintre Municipiu şi Judeţ care prevede explicit chiar amplasamentul împotriva căruia se manifestă la nivel de declaraţii. La fel s-a întâmplat şi atunci când Consiliul Judeţean Sibiu a intrat, prin hotărâre aprobată în unanimitate (deci şi de PSD!), în proprietatea terenului atât de hulit acum, cu destinaţia clară- spital.
Fiindcă ne dorim sincer ca pesediştii să depăşească acest blocaj psihologic şi să-şi concentreze energiile şi spre alte subiecte, răspunsul la întrebarea lor este acesta: Daniela Cîmpean şi consilierii PNL (locali şi judeţeni) insistă pentru terenul din Calea Şurii Mici dintr-un motiv simplu şi deloc ascuns: fiindcă e singurul!

Este singurul amplasament intabulat, singurul primit cu destinaţie spital, singurul în legătură cu care s-au demarat procedurile pentru studiile necesare prin lege.

Social-democraţii au prostul obicei de a transforma calităţile în defecte, apropierea de autostradă şi de aeroport a unui spital fiind în viziunea lor neajunsuri.

În plus, este interesant de ce nu a existat aceeaşi preocupare a PSD şi pentru aerul pe care îl respiră cetăţenii din noile cartiere apărute peste drum de amplasamentul noului spital. Acolo autorităţile de mediu (reprezentate inclusiv de sibianul care aplaudă penalii pe scările DNA-ului) au aprobat un cartier unde locuiesc deja mii de oameni. E clar că PSD se împotriveşte amplasamentului noului spital doar pentru că nu e proiectul lor şi nu pentru că le-ar păsa de sibieni.

Consilierii Partidului National Liberal susţin fără rezerve construirea noului spital pe amplasamentul deţinut de Consiliul Judeţean Sibiu. Este, după părerea noastră singura soluţie în acest moment care permite înaintarea proiectului. Fireşte, susţinem parcurgerea întocmai a paşilor legali, inclusiv întocmirea studiilor.

Ne aşteptam ca, măcar de acum încolo, PSD să fie racordat dacă nu la realităţi, măcar la propriile voturi din şedinţe. De asemenea, ne aşteptăm ca PSD, partid aflat la guvernare să se implice in realizarea noului spital cu mai mult decât cu o vizita-două la ceas de seară a vreunui lider national doldora de promisiuni”.

Comunicatul este semnat de Virgil Popa, lider de grup PNL din Consiliul Local al Municipiului Sibiu și Gheorghe Sterp, lider de grup PNL din Consiliul Judeţean Sibiu.

Citește și:

http://www.turnulsfatului.ro/2018/03/01/psd-sibiu-pnl-vrea-spital-langa-groapa-de-gunoi-si-zona-industriala-vest/

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

14 comentarii

Neuron roșu si bolnav...

Acum 3 ani

Doamna Președinte Cimpean Daniela & echipa CJS va dorim multă putere de muncă in lupta cu amnezici pesedisti !!! Este evidenta "reaua intenție roșie"... care nu pot gandi nici un proiect viabil pentru sibieni si Sibiu.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Daniela

Acum 3 ani

Multumescccc! Ce limba moale si pufoasa ai! ;)
Raspunde

Din păcate ...

Acum 3 ani

Uitandu-ma la poza (minunățiile pesediste :( ) de la acest articolul ... vad mocirla in care se va zbate tara asta :( Cat ghinion trebuie sa avem sa fim contemporani cu asemenea incapabili !!!
Raspunde

Dorin

Acum 3 ani

Poza pare din “Cina cea de taina “
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

dancp2

Acum 3 ani

PNL sibiu/fost/ actual pdl sibiu graieste prin vocea blon dei de botsheni TURCan.cu studii la Moscova in guvernul boc cind si EA personalpupazea- cu nuti costa rica- si desfiinta scoli si SPITALE cum era,si marea tva la 25% uitati uitati !!!!!
Raspunde

Erlkonig

Acum 3 ani

tie nu-ti mere tastatura, sau asa esti tu, agramat?
Raspunde

Mihai

Acum 3 ani

Pentru singurul neuron PDL-ist și CIOCĂNITOAREA CÎMPEAN: VOI NU AVEȚI FAȚĂ ȘI NICI OBRAZ!!!!!! JOS CU CIUMA PORTOCALIE!!!!!!!! NICIODATĂ NU O SĂ MAI CÂȘTIGATI ALEGERILE!!!!!!!!!
Raspunde

#Ajunge cu pesede

Acum 3 ani

Tovarășe, era Voma Portocalie, Ciuma e întotdeauna Roșie. Așa ca la stăpânii voștri la Kremlin!
Raspunde

pac

Acum 3 ani

or votat, dar acu o primit ordin de la daddy si-o dau la intors... nu e bani de spitale, doar de catedrale manuitoare de bani publici... numa cate pensii speciale sunt in sibiu!!
Raspunde

cititescu

Acum 3 ani

ALESILOR, lasati dracului interesele de partid, CONLUCRATI IN FOLOSUL ORASULUI si faceti spitalul! Rog Turnul Sfatului sa publice o harta cu locatia spitalului si distantele in linie dreapta de acolo la aeroport si la rampa de gunoi. De asemeni, daca se poate si cu nivelul de zgomot la decolarea avioanelor, zgomotul traficului pe autostrada la o ora de varf si al noxelor venite dinspre rampa de gunoi. In felul acesta cititorii vor fi bine informati si vor inceta speculatiile cu iz politic.
Raspunde

Sibian

Acum 3 ani

Penelistă și fost pdlistă ajunsă la butoane o manipulează pe frau burgenmaister cum vrea Mușchii ei de școală băsistă Ori e proastă , ori face pe proasta .
Raspunde

dancp2

Acum 3 ani

nu nu ! e blonda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Raspunde

Vecina

Acum 3 ani

Așa e probabil e singurul teren rămas ne împărțit tot ce a fost de valoare in oraș l-ați dat pe mere si pe pere nu vati gindit ca va va trebui si un teren pt spital asta a rămas la coada primăria și-a facut niște planuri foarte proaste de aia are Sibiul parcări supraetajate si spital Rușine sa le fie si acum vreți sa puneți spitalul la o groapa de gunoi in capătul orasului
Raspunde

Vecina

Acum 3 ani

Numai politicieni de doi bani fără caractere si cu interese proprii păcat de țara
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus