Marţi,
29.11.2022
Innorat
Acum
0°C

Tursib: Abonamente încărcate exclusiv on line pentru angajaţii societăţilor comerciale

Tursib: Abonamente încărcate exclusiv on line pentru angajaţii societăţilor comerciale

SC TURSIB SA propune conducerii societăţilor comerciale un mod de lucru simplu, exclusiv on line, pentru încărcarea abonamentelor Tursib pentru angajaţii societăţilor, la care se decontează transportul.

Această procedură oferă avantajul că societatea îşi poate deduce cheltuielile cu transportul, la calculul impozitului pe profit şi TVA deductibil aferent potrivit prevederilor Codului Fiscal (Legea 227/2015).

In condiţiile în care se decontează contravaloarea unui abonament (65 lei) lunar, sub forma unei sume care se adaugă la veniturile angajaţilor, în condiţiile aplicării reglementărilor Codului fiscal începând cu 01.01.2018, din suma de 65 lei angajaţii vor beneficia de o sumă netă de 35 lei, care nu va acoperi costul transportului la şi de la locul de muncă.

Faptul că în Municipiul Sibiu se resimte o criză acută de forţă de muncă, asigurarea deplasării la şi de la locul de muncă, constituie un stimulent principal pentru asigurarea stabilităţii forţei de muncă în societatea dumneavoastră.

Totodată, angajaţii nu mai trebuie să se deplaseze în fiecare lună la punctele de vânzare Tursib, pentru încărcarea abonamentelor sau pentru achiziţionarea de bilete pentru transportul public local, în scopul deplasării la şi de la locul de muncă.

Incărcarea abonamentelor în acest sistem asigură societăţii noastre informaţii cu privire la capacitatea de transport care ar trebui pusă la dispoziţie în zona dumneavoastră de interes. Incepând cu semestrul II al acestui an, Tursib va pune la dispoziţia clienţilor autobuze noi, ceea ce va duce la creşterea calităţii serviciilor noastre şi ne va permite să oferim o frecvenţă de transport îmbunătăţită.

Informaţii suplimentare  se pot solicita pe adresele de mail office@tursib.ro şi marketing@tursib.ro.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus