Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
18°C

Alarmă falsă. Copacii rămân, crengile dispar FOTO

Alarmă falsă. Copacii rămân, crengile dispar FOTO

În cursul zilei de astăzi, mai mulți cititori ne-au transmis că în zona bulevardului Corneliu Coposu angajații primăriei taie arborii. Serviciul de presă al Primăriei Sibiu susține însă că nu este vorba de doborârea arborilor, ci doar de toaletarea de primăvară. ”Serviciul de Administrare a Parcurilor și Zonelor Verzi lucrează pe bulevardul Corneliu Coposu, în zona verde de la intersecția acestui bulevard cu strada H. Oberth. În urma încheierii unui șantier din această locație, zona are nevoie de o împrospătare, astfel că se toaletează în prezent castanul și cei câțiva arbori existenți aici. Nu se efectuează tăieri, ci doar toaletări”, susține purtătorul de cuvânt al Primăriei Sibiu, Mirela Gligore.

toaletare copaci (3)toaletare copaci (1) toaletare copaci (2)

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

7 comentarii

Zero

Acum 6 ani

Asta e, unora le place (inca) sa traiasca in boscheti.... In schimb in Paris ....si pe la altii https://www.youtube.com/watch?v=CXcxQHRhULg
Raspunde

bobby69

Acum 6 ani

Ce toaletari ? Mergeti in parcul Sub Arini langa Bolta Rece sa vedeti ce au taiat nemrnicii astia !!!! Au taiat pomi buni si crengi multe si mari care nu erau uscate deloc ca sa le vanda pentru lemne de foc pentru ca tot ei le duc acasa ! Si-au batut joc de parcul nostru. Cei de la primarie se fac ca nu vad. Rusineeeeeeeeeee !!!!!!!
Raspunde

Rapandula dula ula

Acum 6 ani

singurul lucru intrigant este de ce Serviciul de Administrare a Parcurilor și Zonelor Verzi lucreaza cu un Ford inmatriculat in BV, asa cum apare in poza ? o fi serviciul externalizat sau sifon financiar ?
Raspunde

Pepe

Acum 6 ani

Ăștia maltrateaza copacii si cred ca-i tolerează. Isi bat joc de cetatenii orasului si de munca care o fac. Dr fapt asta face primaria isi bate joc de locuitorii orasului de fiecare data prin incompetenta de care dau dovada
Raspunde

Horia

Acum 6 ani

Nici vorba se tualetare, ciopartire barbara de-ti este rusine sa iesi cu strainii pe strada. Puneti la conducere oameni scoliti umblati prin lume care au habar de parcuri, arhitectura stradala..
Raspunde

Ridichie Iglesias

Acum 6 ani

Cred ca le lipseste imunogloaba celor care au in administrare orasul si judetul.Ar trebui sa ceara ajutor la baba suprema de la capitala sa le trimita pe stoc.
Raspunde

Calin Teodorescu

Acum 3 ani

Dintre toti candidații la Primăria Sibiu, omama Fodor este cea mai vârstnică persoană. Anul acesta pe 6 noiembrie va implini vârsta de 67 de ani(vezi pe https://ro.wikipedia.org/wiki/Astrid_Fodor). Sibieni voi ați vota din nou pentru funcția de edil-șef al municipiului de pe Cibin o bunicuță care în mod normal trebuie să stea acasă și fie să facă de mâncare, fie să-și plimbe nepoții? Dragi sibieni, care încă nu v-ați decis pe cine veți alege ca primar al municipiului de pe Cibin,vă adresez următoarea întrebare: Dumneavoastră realizați că în cazul în care omama Astrid Cora Fodor va câștiga un nou mandat(2020-2024) ca edil-șef al Sibiului, în 2024 va avea exact vârsta pe care a avut-o Nicolae Ceaușescu în 1989?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus