Sâmbătă,
25.09.2021
Cer Senin
Acum
15°C

Poșta Română lansează un serviciu nou în Sibiu. De lux

Poșta Română lansează un serviciu nou în Sibiu. De lux

Poșta Română lansează Luxury Post Express, un serviciu de curierat dedicat publicului urban, clienții având posibilitatea de a trimite prin Oficiile Express în aceeași localitate orice fel de alte colete, care vor ajunge în aceeași zi.

Pentru început, serviciul de curierat ultra-rapid va fi disponibil în orașele reședință din: București, Argeș, Ialomița, Prahova, Dolj, Gorj, Vrancea, Cluj, Bihor, Sălaj, Alba, Covasna, Sibiu, Iași, Neamț, Constanța și Vrancea, informează Profit.ro.

Cu afaceri anuale de peste un miliard de lei, Poșta Română este cel mai mare jucător local de profil. Ministerul Comunicațiilor este acționarul majoritar al companiei, cu o cotă de 75%, restul revenind Fondului Proprietatea.

 

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

8 comentarii

I.S

Acum 3 ani

bun, bravo lor, dar cu coletele din afara ue care stau minim 3 saptamani in vama din bucuresti nu se poate face chiar nimic?
Raspunde

baba

Acum 3 ani

Posta romana este "cel mai mare jucător local de profil". As completa si : cel mai mizerabil si cu cele mai proaste si umilitoare servicii. Mi-au pierdut colete si au ridicat din umeri. Umilesc in fiecare marti si miercuri oamenii cu vama de la oficiul postal 9 din strand. Stai la cozi interminabile in sediile lor infecte, etc. Si acum ofera nu stiu ce servici de "lux"...mi-e sila.
Raspunde

Odin

Acum 3 ani

Asa cum iti vor oferii si guvernanti asistenta medicala normala si "de luxe"!
Raspunde

Ciprian

Acum 3 ani

Asocierea "Posta Romana" si "lux" poate fi valabila doar daca vorbim de salariile oamenilor din conducere. Daca vorbim de serviciile oferite, aceasta asociere este un non-sens.
Raspunde

postas

Acum 3 ani

Posta romana a ajuns la un asemenea grad de incompetenta incit nu reuseste nici macar "luxul" de a distribui la timp abonamentele la ziarul local Tribuna. Cel putin asa se intimpla la oficiul 6 din Hipodrom. Despre care alte servicii de " lux" sa mai vorbim??
Raspunde

Anonymus

Acum 3 ani

Lux ar fi sa ajunga coletele mai repede din afara spatiului comunitar european dar mai ales de la Bucuresti la Sibiu si sa ne le mai piarda. Ar fi Lux sa nu mai stea femeile de la ghiseu sa scrie zeci de hartii desi au pistol de citire coduri de bare si sa aiba listele facute corect cu toate coletele si cele fara Tracking number care nu sunt bagate in sistem desi la Bucuresti trec prin mainile operatorilor si sunt luate in evidenta...
Raspunde

Ava

Acum 3 ani

Alaturarea dintre cuvintele "Posta romana" si "lux" este cel putin dubioasa, daca nu improbabila. Pana la "lux", posta romana are o problema cu asigurarea serviciilor elementare in conditii cel putin decente!
Raspunde

cristian

Acum 2 ani

Sintagma "de lux" vrea numai sa sugereze costul ridicat al acestui serviciu .
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus