Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

Meteorologii anunță două zile ploioase și instabilitate atmosferică

Meteorologii anunță două zile ploioase și instabilitate atmosferică

Specialiștii Centrului Meteorologic Transilvania Sud Sibiu au transmis o informare referitoare la instabilitatea vremii în următoarele zile.

În perioada 12 martie, ora 16:00 – 14 martie, ora 08:00 vom avea parte de ploi moderate cantitativ, manifestări de instabilitate atmosferică.

”În intervalul menționat temporar va ploua. Ploile vor avea și caracter de aversă și vor fi însoțite izolat de descărcări electrice, precum și de intensificări de scurtă durată ale vântului, îndeosebi în după- amiaza zilei de luni (12 martie) și în noaptea de luni spre marți (12/13 martie). La munte vor predomina ploile, favorizând topirea stratului de zăpadă. La peste 2000 metri, precipitațiile vor fi mixte. Cantitățile de apă vor depăși local 15...20 l/mp și izolat 30...35 l/mp, mai ales în zona montană din Carpații Meridionali și Orientali”, au explicat meteorologii.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus