Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Trif spune nu oii. Ideea aceasta de promovare iese din discuție

Trif spune nu oii. Ideea aceasta de promovare iese din discuție

Să promovăm România printr-un brand de ţară care să înfăţişeze o oaie nu este o ideea susținută de noul ministru al Turismului, Bogdan Trif.

"Ideea ca România să fie promovată de o oaie iese din discuţie. Mai mult, până în 2020 nu putem schimba frunza, pentru că a fost achiziţionată printr-un proiect cu fonduri europene. Mai vorbim după această dată. Sunt acum atâtea probleme importante pe care trebuie să le rezolvăm, încât asta este ultima”, a declarat ministrul în cadrul unei conferinţe de presă.

Brandul turistic al României a fost lansat în anul 2010, în cadrul Expoziţiei Mondiale Shanghai 2010, sub sloganul "România - Descoperă grădina Carpaţilor". Identitatea vizuală a brandului este susţinută de elementul grafic frunza.

Pe de altă parte, oficialul a declarat că birourile externe de promovare vor fi redeschise până la finalul lui 2018, când va fi finalizată şi o strategie integrată în turism.

”Ne dorim să redeschidem aceste birouri. Ne-am întâlnit cu cei de la Ministerul Afacerilor Externe, avem un grup de lucru. Este o măsură prioritară”, a punctat Bogdan Trif.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

8 comentarii

yawn

Acum 6 ani

genunche si mistretul constipat...indrazneste sa crezi!
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Belly soup 4 Sibiu

Acum 6 ani

Mai bine ar fi ciorba de burta si mititeii din Obor! Asa s-ar simti si sibienii superiori mandri ca sunt romani si nu ar mai pupa in fund pe sasii care i-au cotropit sute de ani pana i-am salvat noi, acum 100 de ani!
Raspunde

mamaliga

Acum 6 ani

Vita olteneasca
Raspunde

Mihai

Acum 6 ani

" nu este o ideea susținută" O IDEEA SUSTINUTA???? Voi va cititi VREODATA textele?
Raspunde

Ridichie Iglesias

Acum 6 ani

Pai daca el sta capra e normal sa nu vrea oaia.
Raspunde

Anonymus

Acum 6 ani

acum trebuie sa deschida niste filiale turistice in care sa trimita tinerii PSD-isti in strainatate pe bani publici ca sa se distreze si sa promoveze tara... uita asa mai au unii avantaje
Raspunde

m

Acum 6 ani

Nu inteleg ce urmareste Triff ,dar clar nu stie cata lana se arde .Nu este rau in a reproduce si ajuta in locurile unde se fac produse din lana . Pe vremuri se faceau stofe , plovere ce este rau sa fie incontinuare asa ceva la Sibiu ? Bine ca va place sintecul si made china .
Raspunde

HOP

Acum 6 ani

BRAVOOO!cine zice ca astia nu au pr. serioase ???? uite ce mina forte-i noul ministru !! mai bine ati deschide ochii la stirile de 2 bani cum ca la sfirsit de sapt. pe litoralul nostri au fost o multime de turisti ,RUSINE !!!! alte tari traiesc bine din turism ,de ce drac noi nu putem ?am fost uitati de toate marile agentii germane de turism ....DE CE ?IN TARA ASTA DE POM NU SE VEDE PADUREA ,HALAL !
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus