Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
14°C

Fost șef în Poliție, urmărit prin oraș. Lăzureanu neagă toate acuzațiile

Fost șef în Poliție, urmărit prin oraș. Lăzureanu neagă toate acuzațiile

Actualizare:

Crişan Mucenic Lăzureanu spune că nimic din cele relatate de polițiști nu este adevărat, că nu a consumat alcool și că s-a trezit cu niște oameni care sar pe el, în parcare, după ce s-a dat jos din mașină.

”Nu am băut și nu am fost băut la volan. Nu am fost prins băut și nu există nicio dovadă că am fost băut. Nu am fost oprit în trafic, nu mi-a făcut semnal niciun echipaj de Poliție, pur și simplu au sărit pe mine niște oameni dintr-o mașină civilă în timp ce mă aflam într-o parcare. Eu am crezut că sunt niște interlopi, erau cu capul gol, n-am știut cine sunt și ce vor, aveau pe ei veste reflectorizante dar efectiv n-am știut ce au cu mine. M-au luat prin surprindere. Iar la final nu am fost dus la sânge”, a declarat pentru Turnul Sfatului Crișan Lăzureanu.
Referitor al acuzațiile mai vechi și scandalurile publice în care a fost implicat, Lăzureanu spune că toate au fost demontate în instanță și a avut câștig de cauză.

”Am și o hotărâre judecătorească definitivă și irevocabilă care obligă pe unul dintre cei de la Centrul Chinologic să publice, inclusiv în ziarul dumneavoastră, dezmintire pentru ceea ce a spus public. Acum este la executorul judecătoresc”, a mai completat Crișan Lăzureanu.

Untitled

Știre inițială:

Fostul şef al Centrului Chinologic din Sibiu, Crişan Mucenic Lăzureanu, a fost urmărit de poliție prin Sibiu, în weekend, după ce ar fi fost  băut la volan.

Evenimentul a avut loc data de sâmbătă, 10 martie, în jurul orei 18:30, de pe calea Dumbrăvii până în Valea Aurie.

”Polițiștii rutieri au efectuat semnalul regulamentar de oprire unui șofer care circula pe Calea Dumbrăvii. Acesta a ignorat semnalul polițiștilor și și-a continuat deplasarea, urmărit de echipajul de poliție până pe strada Valea Aurie unde a oprit, a coborât din autoturism și a fugit”, povestesc reprezentanții IPJ Sibiu.
Bărbatul fost prins de polițiști în scurt timp și a fost identificat în persoana lui Crișan Lăzureanu, în vârstă de 48 de ani.

Reporterul Turnul Sfatului a încercat în această dimineață să-l contacteze telefonic pe Crișan Lăzureanu, acesta respingând apelul.

După ce a fost prins de foștii lui colegi din Poliție, Lăzureanu a fost dus pentru recoltarea de probe biologice.

”Deși conducătorul auto emana halenă alcoolică, a refuzat atât testarea cu aparatul etilotest, cât și recoltarea de probe biologice. În consecință, pe numele sibianului s-a întocmit dosar penal de cercetare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de refuz de recoltare probe biologice în vederea stabilirii nivelului alcoolemiei în sânge”, au mai explicat reprezentanții IPJ Sibiu.
În 2013 același Crişan Mucenic Lăzureanu a fost acuzat de loviri şi hărţuire de către de un bărbat şi o femeie, angajaţi ai Centrului Chinologic din Sibiu.
"Eu am de gând să trăiesc, pentru că am doi copii şi să ştiţi că nu mi-a fost uşor când m-a sunat copilul meu de 15 ani să mă întrebe ce explicaţii să le dea colegilor la şcoală. Am soţie, am rude, am fraţi. Şi să mă dea afară din Poliţie, eu o pâine tot o câştig undeva pentru că eu unde am fost am făcut treabă. Acum m-au terfelit, m-au făcut praf. Sunt la dispoziţia IGPR, am termen de predat câteva zile şi apoi vom vedea ce se va întâmpla cu mine. Undeva trebuie să muncesc şi eu. Sunt la doctorat la criminalistică în ultimul an, am atâtea cursuri scrise, am predat la Academia de Poliţie, am scris în criminalistică cât alţii nu au citit. Îmi pare rău pentru că eu sunt un om de carieră şi mi-am dat sufletul pentru carieră, iar acum când instituţia ar trebui să mă apere nu o face", declara Lăzureanu la momentul respectiv.
Înainte de a conduce Centrul Chinologic Lăzureanu a fost șef la Criminalistică în cadrul IPJ Sibiu.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

16 comentarii

un sibian

Acum 6 ani

un JEG!
Raspunde

gigi

Acum 6 ani

opaaa hopaaa ... siii ce avem noi aici ? vedeti, ce greu e la pensie d-lor, la pensie mare, ca daca era mica, nu mai aveau timp de una alta... erau baietzii la MUNCA !
Raspunde

nici n-ai fost "publica". Ai cautat PUBLICITATETE!

Acum 6 ani

abolvent de geografia turismului. o fi avand pensie de aproape 10.000 lei cum se vorbeste? Si loc de casa?
Raspunde

Labus

Acum 6 ani

Poate te înfingi și tu într-un stâlp,numai așa scăpăm de voi, aroganților.
Raspunde

bla, bla, bla...

Acum 6 ani

Ce termen general "weekend"...Pai de ce nu ziceti ziua si ora? sa nu se prinda lumea de la ce chef venea si cine l-o dat in gat ca s-a suit baut la volan?...
Raspunde

Un sibian

Acum 6 ani

tampitul asta este platit din bani publici?????
Raspunde

Popica

Acum 6 ani

Lazureanu "the Mother fucker" loveste din nou, o mizerie umana, o pata urata a Politiei romane
Raspunde

Pomohaci

Acum 6 ani

....doar un alt militian. Cap sec purtator de chipiu....
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Ionutz VL

Acum 6 ani

Se ard gabori antre ei asa da ne m-ai distram si noi ca decat de oameni necajiti se i-au an rest ahaha
Raspunde

un sibian

Acum 6 ani

pun pariu ca asta-i oltean...
Raspunde

Vladimir

Acum 6 ani

”Dacă stai pe malul rîului și ai destulă răbdare, mai devreme sau mai tîrziu vei vedea plutind în jos cadavrele dușmanilor tăi.”
Raspunde

Întreb și eu

Acum 6 ani

Cum dracu e pensionar la 48 ani?
Raspunde

gyula

Acum 6 ani

Daca ai stii ce pensie are....
Raspunde

ion

Acum 6 ani

si eu ma gandeam citind articolul.au legi speciale .25 de ani de judiciar poti iesi in pensie .incepi la 20 de ani la 45 esti pensionar cu 6000 de lei minim .sa nu mai socotim scolala militara ca poti iesi in pensie si la 42 de ani.25 de ani mai repede decat un medic, profesor ,inginer etec etc .o viata de om .doar romania poate suporta asa ceva .
Raspunde

Dani

Acum 6 ani

Sa mearga la puscarie ca asta la viata lui a facut numa rau. Pe astia cand ii prind neaga ca sunt trucate si ca nu este adevarat cand prinde un om de rand plateste cu varf si indesat. Dute Lazurene la puscarie ca ai comis o infractiune ai condus baut la volan lege este si pt tine ca acuma sa terminat smecheria cu gradele asa se va termina la mai multi care ati comis abuzuri si vin din urma copii carora le-ati terorizat si torturat parinti pe vremea cand aveati functii si vine vremea sa platiti cu varf si indesat...
Raspunde

Laura

Acum 6 ani

O lichea... Cei care au avut ghinionul sa il cunoasca, stiu ca omul asta e macinat de placerea de a face rau si de obsesii sexuale. Daca s-ar scormoni in trecutul lui, ati avea stiri pentru prima pagina un an intreg. Exista un Dumnezeu care nu doarme... sa speram ca nu va iesi basma curata si de data asta. Un ordinar si un las catzelaru sef
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus