Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Șoferi fără acte. Trei într-o zi

Șoferi fără acte. Trei într-o zi

Trei sibieni din Sibiu, Arpașul de Jos și Nocrich au dosar penal pentru conducerea autoturismului fără permis sau a vehicului neînmariculat, după ce au fost opriți în trafic de polițiștii rutieri.

Ieri, în jurul orei 11,00, polițiștii rutieri au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Târgului din Cisnădie. În urma verificărilor, s-a stabilit că tânărul de 19 de ani de la volan, din Sibiu, avea permisul suspendat, astfel încât, pe numele lui s-a întocmit dosar penal de cercetare pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice având acest drept suspendat.

O jumătate de oră mai târziu, în Arpașu de Jos, polițiștii au depistat un conducător auto în vârstă de 26 de ani, localnic, aflat la volanul unui autoturism neînmatriculat.

Pe numele șoferului s-a întocmit dosar penal de cercetare pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat.

În Nocrich, polițiștii au depistat un alt bărbat aflat la volan deși nu are dreptul de a conduce. Este vorba despre un localnic în vârstă de 45 de ani, pe numele căruia s-a întocmit dosar penal de cercetare pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a deține permis de conducere.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus