Sâmbătă,
23.10.2021
Ceata
Acum
14°C

Traficant de droguri prins în Șelimbăr. A vândut în parcare la mall

Traficant de droguri prins în Șelimbăr. A vândut în parcare la mall

Polițiștii sibieni au prins în cursul weekend-ului un bărbat condamnat la trei ani și patru luni de închisoare pentru trafic de droguri.

Bărbatul are 56 de ani și a fost identificat și ridicat de forțele de ordine în timp ce se afla pe raza localității Șelimbăr.

”Pe numele lui tribunalul Sibiu a emis mandat de executare a pedepsei închisorii pentru o perioadă de 3 ani și 4 luni. Bărbatul a fost condamnat pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de mare risc”, explică reprezentanții IPJ Sibiu, într-un comunicat de presă.
Bărbatul se numește Edison State și fusese prins în flagrant în vara anului trecut în timp ce vindea droguri de mare risc în parcarea Shopping City Sibiu.
”S-a reținut că, inculpații State Grigore și State Edison intenționau să vândă o cantitate de 50 g de cocaină la prețul negociat de 3700 Euro și 125 de comprimate de ecstasy (MDMA) la prețul negociat de 5000 lei”, explicau reprezentanții DIICOT, la momentul respectiv.
Organele de urmărire penală au intervenit și au procedat la imobilizarea inculpaților în momentul în care se cântăreau substanțele pe care aceștia le comercializau, respectiv 127 de comprimate pătrate de culoare verde având ștanțat de una dintre fețe simbolul ”peace”, iar pe cealaltă față textul ”peace”, ce a reieșind a conține MDMA și aproximativ 50 grame de cocaină, substanță pulverulentă de culoare alba cristalizată.

Totodată, asupra acestora au mai fost identificate încă 12 plicuri artizanale de culoare albă care conțineau fragmente vegetale de culoare maro, despre care sunt indicii că reprezintă tot substanțe stupefiante.

”Cu ocazia perchezițiilor efectuate la domiciliul acestora au mai fost identificate și alte substanțe stupefiante: un comprimat de culoare verde de același tip cu cele comercializate, muguri de cannabis introduși într-o pungă de plastic ascunsă într-un butoi de plastic de culoare albastră, 2 pachețele din hârtie împăturite, conținând masă vegetală de culoare maro de aceleași gen cu cea găsită asupra acestora cu ocazia flagrantului”, au mai transmis, în data de 17 iulie 2017, reprezentanții DIICOT.
De asemenea au fost identificate și ridicate sumele de 1345 Euro și 1000 lei.

Din cercetările efectuate în cauză s-a reținut că drogurile de mare risc fuseseră procurate și ascunse anterior la domiciliul din mun. Șelimbăr de către un alt inculpat — State Mathias, care, deși arestat preventiv anterior, în data de 30.06.2017, pentru comercializarea acelorași tip de droguri împreună cu o altă persoană, le-a indicat sus-numiților (fratele și tatăl lui) locația unde se aflau ascunse, pentru ca aceștia să procedeze la comercializarea lor (întocmind în acest sens și o schiță detaliată identificată la percheziția domiciliară).

În noaptea de 14/15.07.2017, procurorii DIICOT — Biroul Teritorial Sibiu, au dispus reținerea pentru 24 de ore În data de 15.07.2017 ei au fost prezentați Tribunalului Sibiu cu propunerea de arestare preventivă, față de inculpatul State Edison dispunându-se arestarea preventivă pe o perioadă de 30 zile, iar față de inculpatul State Grigore dispunându-se măsura a arestului la domiciliu.

Între timp Edison a fost condamnat de Tribunalul Sibiu la 3 ani și patru luni de închisoare, iar weekend-ul trecut Poliția l-a ridicat de acasă.

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

8 comentarii

Sibiu prazaria tarii

Acum 3 ani

Am auzit ca in Sibiu se fumeaza multa frunza de praz!!!
Raspunde

sfatul medicului

Acum 3 ani

Cei care fumeaza frunze de praz inca n-au fost prinsi. S-a stabilit ca frunza de praz nu este drog de mare risc, ci un izvor de sanatate!
Raspunde

I.S

Acum 3 ani

Ai grija ca prazul are efecte adverse grave. Dupa consum incepi sa parchezi aiurea, uiti semnele de circulatie, dispare respectul, incepi sa te crezi atotputernic, etc.
Raspunde

i

Acum 3 ani

Cine zice c mall-ul din sibiu nu are de toate? :P :))))))
Raspunde

ioan

Acum 3 ani

I.S - este un adevar incontestabil.
Raspunde

dancp2

Acum 3 ani

inchisoare pe viata nu REZIST
Raspunde

rosu

Acum 3 ani

"...muguri de cannabis introduși într-o pungă de plastic ascunsă într-un butoi de plastic de culoare albastră." Da punga, ce culoare o avut?
Raspunde

Romanul

Acum 3 ani

Am trait sa aud si Pe asta...acum 10 ani stirea arata asa: Pe un camp din Selimbar in apropierea Sibiului, s-a gasit adormit un cosash dupa o zi intreaga de cosit iarba...:) a fost salvat si a cosit mulllt si bineee :)
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus