Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Sediul PSD, transformat în farmacie

Sediul PSD, transformat în farmacie

În locul sediului organizației municipale Sibiu a PSD s-a deschis o farmacie Catena. La aproape un an după ce Comitetul Executiv al PSD a decis închirierea spațiului partidului de pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, acesta a redevenit funcțional, de această dată pentru oamenii care caută medicamente.

Comitetul Executiv al PSD Sibiu a decis în luna mai a anului trecut demiterea întregii conduceri a organizației municipale Sibiu, în frunte cu președintele acesteia, Gheorghe Suditu. Tot atunci a fost numit președinte interimar al organizației municipale Horațiu Marin și s-a luat și decizia închirierii spațiului.

Organizația municipală s-a mutat la sediul central al partidului, lângă Primăria Sibiu. ”E foarte bine că s-a deschis farmacie. Farmaciile sunt pentru oameni, pentru oameni bolnavi”, a spus referitor la farmacia care funcționează în vechiul sediu al PSD Sibiu, Gheorghe Suditu.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

14 comentarii

alex

Acum 6 ani

De cate farmacii mai are nevoie orasul asta ?? la fiecare 100 de metri e una!
Raspunde

Zumz

Acum 6 ani

Sper ca a fost bine dezinfectat in prealabil.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

@@@

Acum 6 ani

Dar tu ti-ai clartit gura cu clor inainte sa vorbesti?
Raspunde

dan

Acum 6 ani

nu-i rau. mai trebuie extirpata ciuma rosie si din sediul de la Brukenthal si infrumusetam orasul bine de tot.
Raspunde

ciuma rosie

Acum 6 ani

conform legii partidelor, fiecare formatiune politica primeste spatiu in care sa-si desfasoare activitatea, (in folosinta gratuita sau cu o chirie modica). in momentul in care se schimba destinatia spatiului, intr-unul comercial, iar partidul se muta in alt sediu pe care il mai are, cum se cheama asta? foloase necuvenite?
Raspunde

Teo

Acum 6 ani

Multi psdisti au nevoie de tratament, pentru a vedea dezastrul economic in care infractorul dragnea si marionetele sale au adus tara.
Raspunde

John

Acum 6 ani

Bai Teo ...la dezastrul asta au participat activ si escrocii ordinari de basescu,udrea,berceanu,videanu,blaga,ariton ,boc etc intre 2005-2014.
Raspunde

kokos

Acum 6 ani

Alo , DNA-ul! Pai ce avem aici: astia primesc gratis un sediu si apoi il inchiriaza pe bani grei , ca doar e in centru , unei farmacii?
Raspunde

denea

Acum 6 ani

L-ai inchiriat sau au renuntat la al doilea sediu pt. ca nu sunt destui protestatari ca sa-l picheteze?
Raspunde

Alex

Acum 6 ani

farmacii ,biserici,bănci. O națiune bolnava
Raspunde

Ridichie Iglesias

Acum 6 ani

La felul cum guverneaza partidul unic si cum administreaza tanti aglaia e nevoie de cat mai multe farmacii !!!!
Raspunde

Cititescu

Acum 6 ani

Nu e de mirare ca tocmai Catena a ocupat sediul PSD-ului. Acest lant de farmacii duce in mod sustinut o politica agresiva de concurenta neloiala, dechizad sedii langa sediile altor farmacii, pentru a le elimina de pe piata. Despre acest aspect presa nu s-a aratat preocupata desi ar cam fi cazul. Candva exista o reglementare privind distanta minima intre doua farmacii. Daca aceasta reglementare mai exista, de ce nu se respecta? Iar daca nu mai exista, cui apartine ideia abrogarii ei si in interesul cui a facut-o?
Raspunde

mihai

Acum 6 ani

S-a schimbat doar sigla de la intrare pentru ca acest lant de farmacii are acelasi public-tinta ca si partidul care a infectat spatiul inainte. Pensionarii si asistatii social pot merge in continuare la aceeasi adresa...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus