Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
14°C

Dragnea introduce venitul minim garantat pentru Republica Moldova

Dragnea introduce venitul minim garantat pentru Republica Moldova

Liviu Dragnea a anunţat că la rectificarea bugetară din vara acestui an, se va aproba şi aloca o sumă semnificativă pentru a reprezenta un sprijin direct către cetăţenii din Republica Moldova care au venituri foarte mici, ca parte a unui plan mai mare, discutat deja între cele două state, potrivit capital.ro. "Este important ca, în perioada următoare, Guvernul şi Parlamentul să facă nişte acţiuni concrete şi este un plan destul de bine structurat, discutat cu Guvernul Republicii Moldova, de sprijin serios din punct de vedere economic, sprijin financiar. În vară, la rectificare, se va aproba şi aloca o sumă semnificativă pentru a reprezenta un sprijin direct către cetăţenii din Republica Moldova care au venituri foarte mici. Este, în acelaşi timp, vorba de un plan de investiţii pe care România, prin companiile de stat, îl va derula în continuare în Republica Moldova”, a spus liderul PSD.“Sunt domenii pe care ne vom concentra împreună şi mă refer, de exemplu, la agricultură, pentru că este important, după părerea mea, ca fermierii din Republica Moldova să aibă acces şi şansele pe care le au fermierii de aici să îşi muncească pământul nostru bogat cu profit. În domeniul educaţiei, vom continua programele începute în anii trecuţi, în domeniul sănătăţii, în domeniul situaţiilor de urgenţă, în domeniul cultural", a declarat Liviu Dragnea, la finalul şedinţei solemne a Parlamentului consacrate aniversării a 100 de ani de la Unirea Basarabiei cu România”, a mai spus Dragnea.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

7 comentarii

lol

Acum 6 ani

Daca am terminat cu pomenile la noi, dam si la altii ca doar din munca prostilor care muncesc si platesc taxe, o facem!
Raspunde

rammstein

Acum 6 ani

n-ar fi mai bine ca cei din TRANSILVANIA -Siebenbürgen sa ceara autonomia ???...asa nu mai finantam partidul puscariasilor din teleorman...sa le dea moldovenilor din ce-au furat ei in astia 28 de ani...nu ti-e rusine penanule....
Raspunde

Odin

Acum 6 ani

Nu. E o tampenie.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Alzara 1918

Acum 6 ani

Nu !
Raspunde

yawn

Acum 6 ani

imbecilul asta are impresia ca a mituit destui in Ro si acum trece la next level, fmm!
Raspunde

Mars Ungurule platit

Acum 6 ani

Autonomie la mata acasa ungurule ...s-ar rascoli stramosii in pamant auzind una ca asta ,si-au dat viata fiind ucisi de sasi ,unguri si austrieci iar noi tre sa le dam pe tava Transilvania sa fie sclava din nou ...nu avem sange in instalatie sa urmam exemplul Islandei 2009 ...si am ramane cu tara intreaga ...dar se pare ca tu esti de alta etnie nu ai tu interes ca tara ss ramana unita asa e trol platit?
Raspunde

Marius Enescu

Acum 6 ani

moderatia TS-ului ii foarte buna, idioti comunist pot scrie fara jena
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus