Marţi,
31.01.2023
Innorat
Acum
-1°C

Huawei P20 sau P11? Succesorul lui P10 face valuri înainte de lansarea oficială! Ce specificații are (P)

Huawei P20 sau P11? Succesorul lui P10 face valuri înainte de lansarea oficială! Ce specificații are (P)

Huawei P10, ultimul flagship al constructorului chinez, nu va fi urmat, cum ar fi fost firesc, de modelul P11. În schimb, succesorul lui Huawei P10 va fi numit Huawei P20, anunță presa de specialitate. Deși se anunțase că Huawei P20 va fi lansat în aprilie, sunt șanse mult mai mari ca acesta să își facă apariția mai devreme, pe 25 februarie, la Mobile World Congress, de la Barcelona. În plus, succesorul lui Huawei P10 ar urma să vină și cu ”confrații” Huawei P20 Plus și P20 Lite la aceeași dată.

Ultimele telefoane lansate de Huawei au fost Huawei Mate 10 și Huawei Mate 10 Pro, lansate pe finalul anului 2017. Huawei P20 nu le va înlocui pe acestea, ci va fi o reiterare a modelului Huawei P10 și va intra în categoria de preț imediat inferioară modelelor Mate 10 și 10 Pro.

Deși s-a zvonit inițial că succesorul lui Huawei P10 va fi Huawei P11, tot mai multe surse dezvăluie că numele acestuia va fi de fapt Huawei P20. Nu e încă foarte clar de ce a decis Huawei acest lucru, dar cu siguranță vom afla la lansarea acestuia de pe 25 februarie.

Până atunci, ceea ce știm despre succesorul lui Huawei P10 vine din niște ”leaks” survenite pe Twitter. Din câte se pare, Huawei P20 va avea o ramă carcasă metalică, dar spatele va fi acoperit cu sticlă. Amănuntul cel mai impresionant este că acest succesor al Huawei P10, indiferent cum s-ar numi, P11 sau P20, va avea o cameră principală triplă sau, dacă preferați, o cameră principală cu trei lentile!

foto adv emag 1 foto adv emag 2 foto adv emag 3

În schimb, Huawei P20 Plus va avea tot o cameră triplă, dar lentilele vor fi dispuse vertical, una sub alta, și nu orizontal, ca la succesorul lui Huawei P10 (foto: https://cdn.mos.cms.futurecdn.net/qkQnc2j4enhGnbESZabiCk-650-80.jpg).

Printre alte caracteristici ale lui Huawei P11/P20 se află un senzor de amprentă, amplasat frontal, în timp ce la Huawei P20 Plus, senzorul de amprentă este mutat pe spate, la fel ca la precedentele modele Huawei.

Aceleași zvonuri vorbesc despre faptul că succesorul lui Huawei P10 va veni cu un display 4K. Va fi interesant de văzut dacă aceste zvonuri se adeveresc, iar Huawei va face pasul pentru a ajunge din urmă Sony Xperia XZ Premium.

În fine, aceleași surse susțin că Huawei P20 va avea Face ID și că acesta va fi mai fiabil decât cel de pe iPhone X. În plus, se mai spune că succesorul lui Huawei P10 va avea o cameră principală de 40 de megapixeli, în timp ce camera selfie va fi de 24 MP, un upgrade important de la camera frontală de 8 MP de pe Huawei P10.

În ceea ce privește procesorul, zvonurile susțin că va fi ultimul Kirin 970, iar Huawei P11/P20 va avea 8 GB memorie RAM, ceea ce One Plus 5 sau 5 T aveau încă de anul trecut.

Dacă toate acestea se vor adeveri, vom afla cât de curând.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus