Vineri,
04.12.2020
Cer Senin
Acum
10°C

Avrigul a semnat Declarația de Unire cu Moldova

29 Martie 2018 12:27

Avrigul a semnat Declarația de Unire cu Moldova

Consiliul Local Avrig a semnat miercuri, la inițiativa celor  trei consilieri locali PMP, prima „Declarație Centenara” simbolică a României cu Republica Moldova (Basarabia). „După 1918, România nu a mai asumat un proiect de țară grandios, menit a mobiliza și solidariza energiile culturale, spirituale, patriotice naționale. La o suta de ani de la Marea Unire, poporul roman are astăzi șansa reîntregirii țării. Avem cu toții o datorie morală sfântă, aceea de a lupta pentru idealurile care i-au mobilizat si unit, pentru care s-au sacrificat străbunii noștri.

Prin prezenta Declarație, ne asociem demersurilor confraților primari și consilieri locali din Republica Moldova (Basarabia), fiind hotărați sa luptăm împreuna pentru ca voința majoritară și comun exprimată a tuturor românilor de pe ambele maluri ale Prutului, prin forța tratatelor internaționale și pe cale pașnică, să reîntregim România Mare, conform Rezoluției adoptate de Marea Adunare Națională, la 1 Decembrie 1918, la Alba Iulia. Trăiască România „dodoloață!””, scrie în declarația semnată de consilierii locali ai orașului Avrig.

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

Konig von Siebenburgen

Acum 2 ani

Pana nu semneaza si Bungardul, nu se oficializeaza unirea!
Raspunde

dancp2

Acum 2 ani

da wener unde o fo?
Raspunde

S

Acum 2 ani

Datoria voastră morala sfânta e sa nu mai aruncați gunoaie pe malul Oltului.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus