Sâmbătă,
24.07.2021
Cer Senin
Acum
20°C

Patru străzi din centrul Sibiului, închise pentru asfaltarea sensului giratoriu de pe str. Alba Iulia

Patru străzi din centrul Sibiului, închise pentru asfaltarea sensului giratoriu de pe str. Alba Iulia

Lucrările de refacere a covorului asfaltic din sensul giratoriu aflat la intersecția străzilor Alba Iulia, Morilor și Turismului vor duce la restricționarea traficului pe patru străzi, anunță reprezentanții Primăriei Sibiu.

Lucrările la refacerea infrastructurii rutiere în zona girației de pe șoseaua Alba Iulia încep de joi. În primele două zile (29 și 30 martie), firma Terra Building va lucra la refacerea bordurilor, activitate care nu necesită închiderea traficului, anunță Primăria Sibiu într-un comunicat remis redacției Turnul Sfatului. Restricțiile vor fi impuse sâmbătă, după ora 15:00, când este programată așternerea unui nou strat de asfalt.

Prin urmare, strada Morilor va fi închisă din dreptul parcării benzinăriei Rompetrol, astfel încât și această parcare să poată fi folosit pentru a intra pe strada Malului. Tot sâmbătă, strada Turismului se va închide circulației în zona giratoriului. Cele mai importante restricții n trafic vor afecta, însă, șoseaua Alba Iulia și bulevardul Andrei Șaguna. Acesta din urmă va fi închis în dreptul străzii Bastionului, circulația fiind deviată spre strada Dealului.

Circulația pe str. Alba Iulia dinspre Metro va fi închisă de la intersecția cu str. Ștrandului, stradă pe care va fi deviat traficul auto.

Trafic închis două ore și pe Viitorului

În aceeași zi de sâmbătă va fi închis traficul auto și pe pe strada Viitorului, pe porțiunea cuprinsă între intersecția străzilor Târgu Fânului și Moara de Scoarță. “În acest interval orar constructorul va turna un nou strat asfaltic. Șoferii care se deplasează spre cartierele Reșița, Gușterița sau Lazaret sunt rugați să aleagă rute alternative: Podul Gării sau centura ocolitoare, cu ieșire pe strada Henri Coandă“, anunță reprezentanții Primăriei Sibiu.

 

Sursa foto: Primăria Sibiu

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

Janos

Acum 3 ani

Ce-ar fi sa reconfiguram putin acel sens giratoriu cu niste opritoare, macar sa reduca viteza cu care intra in sensul giratoriu? Iti tai venele pana iesi de pe Turismului sau de pe Morilor la fluxul continuu de pe Alba Iulia. Multi intra in sens si nici macar nu se uita sa cedeze trecerea.
Raspunde

un sibian

Acum 3 ani

Ar fi bine sa se refaca asfaltul pe str. Cristianului...este valurit si plin de gropi!!! Mai ales la intersectia cu strazile Dragalina si Codru Dragusanu!!!
Raspunde

Claudiu

Acum 3 ani

Primaria nu stie ca ziua are 24h? Astefel de lucrari trebuie facute noaptea. Cand era K.I. primar asa a facut...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus