Miercuri,
05.10.2022
Ceata
Acum
4°C

Cioloș și-a anunțat partidul. Mișcarea România Împreună

Cioloș și-a anunțat partidul. Mișcarea România Împreună

Fostul premier Dacian Cioloş a anunţat astăzi noul partid, denumit Mişcarea România Împreună. Acesta a anunţat că a depus documentele de înfiinţare la Tribunalul Bucureşti. Printre membrii fondatori se numără Dragoş Pîslaru, Vlad Voiculescu, Anca Dragu, Valeriu Nicolae şi Liviu Iolu, anunță Adevărul.ro „După un an de zile am decis că e nevoie de mai mult decât de o mişcare civică, ci şi de o asumare politică. Criza cea mai mare a societăţii e cea a valorilor. Oamenii nu mai au repere şi nu mai au încredere. Trăim momente de divizare. Din punctul nostru de vedere, acest proiect politic nu doar că trebuie să aibă la bază nişte valori pe care să construim soluţii. Obiectivul nostru este ca până la momentul efectiv al lansării să adăugăm şi soluţiile pe care le propunem pe teme mari”, a explicat Dacian Cioloş.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

M

Acum 4 ani

Mult succes si mai ales muuuults rezistența la mizerii....cadrele pcr(PSD),vor începe sa toarne cu gunoaie spre voi...tot mai virulent ,pe măsura ce se apropie alegerile...vor începe Iara cu statul paralel,Soros si eventual glingonienii si marțienii
Raspunde

kokos

Acum 4 ani

Go Ciolos , go!
Raspunde

Voltaire

Acum 4 ani

Exista Adidas si Adadas. La fel, exista si Platforma Civica Impreuna, exista si mai noua Miscarea Romania Impreuna. Si in caz ca nu v-ati prins, nu au legatura una cu alta: una este de calitate, cealalta nu este.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus