Vineri,
30.09.2022
Cer Senin
Acum
9°C

Foto | 200 de elevi sibieni au plantat puieți la Veștem, în weekend

Foto | 200 de elevi sibieni au plantat puieți la Veștem, în weekend

300 de persoane, dintre care mai mult de jumătate elevi, au plantat puieți forestieri la Veștem, la finalul săptămânii trecute. Aceasta a fost prima acțiune organizată sub deviza „Sibiul plantează!” 

Acțiunea de plantare s-a desfășurat pe o suprafață de 1.5 hectare, proprietate a statului român. S-au plantat puieți forestieri, specifici zonei – gorun, paltin și frasin. La acțiune au participat 300 de voluntari, dintre care 200 au fost elevi din mai multe instituții de învățământ, respectiv Liceul de Arte Sibiu, Școala Gimnazială Regina Maria, Liceul Teoretic „Onisifor Ghibu” și Școala Gimnazială Veștem, precum și de la Asociația WeHelp .

La final, participanții au primit certificate verzi, pliante cu informații despre ce înseamnă o acțiune de plantare și medalii cu sigla acțiunii.

Scopurile acțiunii :

  1. Implementarea unei campanii anuale de împădurire în zona Sibiului
  2. Implicarea în acțiune a instituțiilor de învățământ și a asociațiilor non-guvernamentale din Sibiu, dar și a oamenilor care cred în efectul "butterfly"
  3. Acțiuni de educare cu privire la mediul înconjurător și protejarea acestuia
„Sibiul plantează!” este o acțiune organizată de Green Smart Electric și Atelier MI Concept-Design, în parteneriat cu Direcția Silvică Sibiu și Ocolul Silvic Sibiu.

Foto: Florin Tintea

sibiul planteaza (5) sibiul planteaza (1) sibiul planteaza (21) sibiul planteaza (20) sibiul planteaza (17) sibiul planteaza (12) sibiul planteaza (11)

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

bravo

Acum 4 ani

Bravo lor si parintilor lor!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus