Luni,
06.02.2023
Innorat
Acum
-8°C

VIDEO-Spațiu verde transformat în groapă de gunoi. Garda de mediu încă n-a ajuns pe aici

VIDEO-Spațiu verde transformat în groapă de gunoi. Garda de mediu încă n-a ajuns pe aici

Locuitorii din Moșna, județul Sibiu, sunt nemulțumiți de numărul mare de gunoaie care s-au adunat în ultima perioadă pe zona verde din localitate. O filmare a fost încărcată pe youtube chiar zilele trecute, în care se văd păturile de gunoaie. 

La solicitarea reporterului Turnul Sfatului, Comisariatul Județean Sibiu al Gărzii Naționale de Mediu a oferit o poziție în legătură cu problema gunoaielor din Moșna. Conform reprezentanților instituției, în această perioadă se fac mai multe controale pe toată raza județului Sibiu iar localitatea Moșna va fi de asemenea vizitată în curând.

„Comisariatul Județean Sibiu desfășoară în prezent controale neplanificate conform Planului Anual General de Activități al Gărzii Naționale de Mediu, dispuse de Comisariatul General, pentru verificarea stării de salubrizare a localitățilo, cursurilor de apă și a căilor de comunicație. Acțiunile de control se desfășoară în baza unui grafic care include toate unitățile administrativ-teritoriale din județul Sibiu. Controlul privind starea de salubritate a comunei Moșna este programat a se desfășura în perioada imediat următoare, ocazie cu care obligatoriu sunt inspectate vizual în teren atât zonele intravilane cât și extravilane, zone expuse depozitărilor de deșeuri și modul de asigurare a serviciilor de salubritate. În funcție de aspectele constatate, se vor impune măsuri corective cu termene realiste, măsuri obligatoriu de realizat de către Primăria Comunei Moșna”, se arată în răspunsul emis de Comisariatul Județean Sibiu al Gărzii Naționale de Mediu.
O solicitare a fost trimisă și către reprezentanții Agenției pentru Protecția Mediului Sibiu, dar până la momentul publicării acestei știri, redacția Turnul Sfatului nu a primit un răspuns.

Sursa: youtube/ Willy Schuster

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

ion

Acum 4 ani

in localitatea Mosna nu exista primari? daca stiu bine a lucrat la Balanta nu cred sa fii invatat asa ceva dela Barsan.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus