Marţi,
26.01.2021
Innorat
Acum
0°C

Cazul fetiței lovite la locul de joacă. Rămâne internată la neurochirurgie

Cazul fetiței lovite la locul de joacă. Rămâne internată la neurochirurgie

Actualizare, ora 18.42

Fetița este în continuare internată la Spitalul Clinic Județean Sibiu, la secția de neurochirurgie, iar din primele date reiese că are lovituri la cap și la coloană, însă este stabilă și conștientă. ”Are traumatisme la cap și la coloană, este conștientă, însă mai multe date vom afla în această seară”, spune purtătorul de cuvânt al Spitalului CLinic Județean Sibiu, Decebal Toderiță.

Știre inițială:

Fetița care a fost lovită de o bârnă dislocată dintr-un ansamblu cu tobogan la un loc de joacă din cartierul Valea Aurie va rămâne internată la Spitalul Clinic Județean Sibiu, secția neurochirurgie. Deși se pare că nu are o lovitură gravă, doctorii au decis să o mențină sub observație o vreme.

Fetița a fost internată inițial la Spitalul de Pediatrie Sibiu, având leziuni la cap și coloană. A fost transferată apoi la Spitalul Clinic Județean  la secția de neuochirurgie.

O fetiță a ajuns la spital în vineri seară, după ce o bârnă din ansamblul unui tobogan s-a prăbușit peste ea. ”O fetiță a fost lovită de o bârnă care s-a dislocat dintr-un capăt și a căzut, rămânând la primul nivel. A suferit răni la nivelul capului și al spatelui și a fost transportată la spital. În momentul producerii accidentului era însoțită de mamă, ea a și semnalat evenimentul prin 112. Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Sibiu au efectuat cercetare la fața locului, urmând a se stabili toate circumstanțele producerii acestui accident”, a declarat pentru Turnul Sfatului purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Elena Welter.

Locul de joacă din Valea Aurie a fost amenajat de SC DPC SA în anul 2013, iar administrația locală a cheltuit pe echipamentele montate  aici 235 mii lei.

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Kunu

Acum 2 ani

Loc de joaca,
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus