Joi,
21.01.2021
Cer Senin
Acum
6°C

Reacția Primăriei după accidentul de la locul de joacă. ”Producătorul german al echipamentelor s-a angajat să conceapă o metodă suplimentară de siguranță”

Reacția Primăriei după accidentul de la locul de joacă. ”Producătorul german al echipamentelor s-a angajat să conceapă o metodă suplimentară de siguranță”

Primăria Sibiu a transmis un punct de vedere referitor la accidentul de la locul de joacă din cartierul Valea Aurie, în urma căruia o fetiță a fost rănită. Administrația locală susține că a fost vorba de un defect de fabricație care nu a putut fi identificat până acum și că a contactat inclusiv producătorul ansamblului care s-a defectat. ”În urma primelor verificări de la fața locului s-a constatat că accidentul s-a produs din cauza retezării tijei cu filet care asigura prinderea celor doua grinzi. Cel mai probabil, este vorba de un defect de fabricație al tijei, un defect care nu putea fi observat în cadrul controalelor efectuate periodic la locurile de joacă, prinderea făcându-se în interiorul bârnei de lemn. Piesa în cauză va fi supusă unei expertize tehnice pentru a afla cu certitudine cauza accidentului. Firma care a livrat echipamentele de joacă a fost notificată cu privire la incident și s-a angajat ca în cursul săptămânii viitoare să înlocuiască toate aceste elemente de prindere de la echipamentele similare din locurile de joacă din Sibiu. A fost contactat și producătorul german al echipamentelor care s-a angajat verbal să conceapă o metodă suplimentară de siguranță și să o pună la dispoziție în mod gratuit”, susține purtătorul de cuvânt al Primăriei Sibiu, Mirela Gligore.
Accidentul s-a produs vineri seara, atunci când o bârnă dintr-un ansamblul care cuprindea și un tobogan a căzut peste o fetiță care se juca în zonă. Aceasta a fost internată la secția neurochirurgie a Spitalului Clinic Județean de Urgență.

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

coniac-canoe

Acum 2 ani

Nu se poate, tot ce fac nemții este perfect. Germanii sunt serioși, harnici, buni gospodari, ei sunt perfecțiunea întruchipată. Eu așa știam.
Raspunde

lol

Acum 2 ani

Tocmai! Greseala consta in faptul ca ei au proiectat si produs ceva ptr. nemti....
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus