Sâmbătă,
24.07.2021
Cer Senin
Acum
18°C

Handbaliștii sibieni au pierdut în fața celor de la CS Universitatea Cluj

Handbaliștii sibieni au pierdut în fața celor de la CS Universitatea Cluj

HC Sibiu a încheiat cu o înfrângere partida din etapa a XVII-a a Diviziei A. Handbaliștii sibieni au primit vizita celor de la CS Universitatea Cluj și au avut șansa să obțină primul succes în fața rivalilor clujeni, însă au cedat pe final, victoria aparținându-le oaspeților: 28-30.  

Startul partidei din Sala Transilvania a fost dat de sportivul sibian Daniel Natea, cel mai bun judoka român. Scorul a fost egal, 2-2, până în minutul patru, după care adversarii au preluat conducerea. Deciși să dea totul pe teren pentru a sparge gheața în confruntările cu U Cluj, handbaliștii sibieni au luptat pentru a reveni în joc și au semnat egalarea în minutul 23, când tabela de marcaj indica 11-11. Jucătorii antrenați de Matei Damian și Dorin Purcărea au trecut la conducere și au intrat la pauză cu un avantaj de 3 goluri: 15-12.

HC Sibiu a continuat jocul bun și după pauză, reușind să își dubleze avantajul, astfel că tabela de marcaj indica scorul de 22-16 în minutul 41. Din păcate, însă, handbaliștii clujeni au marcat 6 goluri consecutive, restabilind egalitatea. Deși a încercat să rămână la conducerea partidei, HC Sibiu s-a văzut învinsă la o diferență de 2 goluri, scor final 28-30.

„După ce echipa clujeană a început mai bine prima repriză, am revenit și am jucat bine până la pauză. Am început a doua repriză bine, ne-am dus la șase goluri, după care a fost un blocaj. Echipa clujeană a prins curaj, este o echipă bună și pe final a gestionat mult mai bine fazele de joc. Au fost mai lucizi decât noi. Am avut foarte multe greșeli neforțate, mai ales în ultima parte a jocului”, a declarat antrenorul HC Sibiu, Matei Demian.
Cel mai bun marcator al formației noastre a fost Adrian Pasere, cu 7 goluri. Pentru HC Sibiu au mai marcat Radu David 6 goluri, Robert Fekete 3, Darius Apolzan 3, Răzvan Briotă 3, Robert Micloș 3, Klaus Ungar 2 și Adrian Șuteică 1.

HC Sibiu rămâne pe locul 5 în clasamentul Seriei B, cu un total de 24 de puncte. În etapa următoare, formația sibiană joacă în deplasare la Oradea, meciul urmând să aibă loc duminică, 22 aprilie.

 

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus