Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
14°C

FOTO-Pescarii sibieni au strâns peste 6 tone de gunoaie de pe Olt

FOTO-Pescarii sibieni au strâns peste 6 tone de gunoaie de pe Olt

Filiala Pescarilor Sibiu a organizat în weekend o nouă acțiune de ecologizare pe râul Olt, la care au participat peste o sută de pescari.

Evenimentul face parte din programul de ecologizare gândit de Filiala Pescarilor pentru anul 2018 cu ajutorul membrilor și s-a dovedit a fi un mare succes. La acțiune s-a alăturat și primăria Avrig, inclusiv primarul Adrian David luând parte la ecologizare.

În total, în cele aproape opt ore, pescarii au adunat de pe malurile apei peste 1200 de saci cu gunoi, estimându-se o cantitate de peste șase tone.

gunoaie

Cu sprijinul primăriei Avrig gunoaiele au fost depozitate temporar în zona haltei CFR Mârșa, ele fiind apoi transportate de GOA Avrig pe platforma de gunoi a orașului.

Reprezentanții Filialei Pescarilor Sibiu spun că acțiunea a fost un succes și mulțumesc membrilor pescari care au înțeles să se implice. Totodată, cei care nu au participat la acțiunile organizate până acum sunt așteptați la evenimentele viitoare.

gunoaie pescari

Sursa foto: Avrigul azi

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus