Joi,
18.04.2024
Partial Noros
Acum
8°C

CSU Sibiu pierde meciul în deplasare, la București. Cooper, eroul jocului

CSU Sibiu pierde meciul în deplasare, la București. Cooper, eroul jocului

BC CSU Sibiu a pierdut în această după-amiază meciul disputat în deplasare la București, împotriva celor de la CSM Steaua Eximbank. La finalul partidei, tabela arăta scorul de 77-73 pentru bucureșteni. 

Un meci dificil pentru ambele echipe, Sibiu vs București a menținut scorul într-o balanță aproape perfectă pe tabelă în prima parte a jocului. Înainte de a intra la vestiare însă, dezavantajul sibienilor era deja mult mai vizibil, de 12 puncte.  Distanța dintre echipe nu s-a diminuat prea mult nici după întoarcerea de la vestiare, galben-albaștrii reușind să înscrie doar două puncte în primele minute ale celui de-al treilea sfert. Sibienii au jucat până la final într-un dezavantaj dezarmant. Cu fiecare punct înscris al sibienilor, bucureștenii reușeau să înscrie și ei și să se detașeze din nou de vulturi.

Ultimele minute ale meciului i-au ținut în gardă pe fanii Sibiului, galben-albaștrii păreau chiar să aibă o șansă la victorie. Câteva decizii greșite au dus însă la un final în defavoarea CSU Sibiu. 77-73 a fost scorul care a încheiat meciul în deplasare, Steaua adjudecându-și meciul, la un avantaj de patru puncte.

Chris Cooper a fost cel mai bun jucător al oaspeților, fiind în double-double, cu 16 puncte înscrise și 12 recuperări. Mai mult, uriașul de la CSU era cât pe ce să fie scos din joc din cauza unei căzături, dar sportivul a revenit în cel mai scurt timp în teren, deși a schiopătat până la finalul partidei. Tot 16 puncte a înscris și Marcel Davis, omul primei reprize, care și-a făcut simțită prezența pe toată durata partidei, fiind cel care a și intrat primul în double digits, chiar din prima jumătate a meciului.

Următorul meci al sibienilor se va disputa acasă. Sâmbătă, la Sala Transilvania, CSU Sibiu joacă împotriva sportivilor de la CSM CSU Oradea.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus