Luni,
03.08.2020
Cer Senin
Acum
25°C

Iohannis, despre o eventuală preluare a funcției de președinte al Consiliului European

18 Aprilie 2018 13:03

Iohannis, despre o eventuală preluare a funcției de președinte al Consiliului European

Preşedintele Klaus Iohannis a spus, întrebat în legătură cu informaţiile apărute în spaţiul public cu privire la posibilitatea preluării funcţiei de preşedinte al Consiliului European, că se simte confortabil în postura de preşedinte al României.

Întrebat de jurnalişti dacă s-a hotărât dacă va candida din nou la alegerile prezidenţiale sau este interesat de preşedinţia Consiliului European, aşa cum s-a zvonit, Iohannis a spus că se simte confortabil în postura de preşedinte al României, scrie digi24.ro.

„Eu sunt acum preşedintele României şi mă simt confortabil în această postură”, a declarat Iohannis, râzând, fără a infirma, totuși, că ar putea fi tentat de o asemenea funcție la nivel european.

În presă au apărut informaţii conform cărora preşedintele Klaus Iohannis ar fi favorit pentru preluarea preşedinţiei Consiliului European, după încheierea mandatului lui Donald Tusk, în decembrie anul viitor. Pe de altă parte, Partidul Național Liberal, din rândurile căruia provine Klaus Iohannis, a anunțat că îl va susține drept candidat la următoarele alegeri prezidențiale pe actualul președinte.

Comentarii

3 comentarii

Nicolae

Acum 2 ani

Părerea mea este că parcursul domnului profesor Iohannis este tot unul European după ce termină mandatul de președinte al României!
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Niko Leta

Acum 2 ani

..parca intereseaza pe cineva parerea ta - NICIOLAIE !! :)
Raspunde

Voltaire

Acum 2 ani

Plini de gândul futurist, Am ales preşedintele turist Care-şi zice optimist: „Nu prea cuget, dar... rezist”.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus