Joi,
18.04.2024
Innorat
Acum
5°C

SuperTeach la Sibiu

SuperTeach la Sibiu

200 de profesori din toată țara sunt asteptați la Sibiu sâmbătă, 28 aprilie, la cea de-a 3-a ediție a Conferinței SuperTeach. Sibiul este al treilea oraș pe harta desfășurării conferințelor inspiraționale SuperTeach dedicate profesorilor, eveniment organizat de Romanian Business Leaders (RBL), în parteneriat cu EDUCATIVA și Institutul pentru Dezvoltare Personală. Conferința reprezintă primul pas dintr-o inițiativă privată mai amplă, SuperTeach, care își propune să schimbe sistemul de învățământ din interior sprijinindu-i pe profesori să devină factori ai schimbării prin programe de mentorat.  Cea de-a treia Conferință SuperTeach, care va avea loc la Universitatea „Lucian Blaga”, își propune să inspire și să motiveze profesorii români care cred într-o schimbare pozitivă a sistemului de predare și învățare din România. Aceștia vor avea ocazia să cunoască antreprenori renumiți din România, oamenii implicati în proiect și profesioniști cu o expriență remarcabilă în educație, se arată într-un comunicat de presă.

Mai mult, profesorii vor putea să participe în paralel și la workshopuri tematice menite să faciliteze o mai bună înțelegere a principiilor mentalității deschise, un instrument folosit la nivel internațional pentru dezvoltarea personală. Aceste workshop-uri reprezintă o prima etapă din procesul de selecție a mai mulți profesori care vor beneficia ulterior de traininguri oferite de Institutul Arbinger, lider mondial în traininguri pentru schimbarea mentalității reprezentat în România de Institutul Dezvoltării Personale.  „Ne dorim ca profesorii să ia contact cu alte domenii, să fie expuși la experiențe cât mai diverse din cultură sau antreprenoriat, să afle cum au reușit alți lideri din diferite domenii pentru a se inspira. Schimbarea trebuie să pornească de la propria persoană și din atitudinea lor față de ei în primul rând”, a spus Dragoș Anastasiu, unul dintre inițiatorii programului SuperTeach.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus