Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
14°C

Foto. Accident la Tălmaciu: un autoturism l-a împins pe altul în afara șoselei

Foto. Accident la Tălmaciu: un autoturism l-a împins pe altul în afara șoselei

Pasagerul unei mașini care circula în zona orașului Tălmaciu înspre Râmnicu Vâlcea a ajuns la spital în urma unui accident în care au fost implicate două autoturisme.

accident talmaciu (2)

Potrivit polițiștilor sibieni se circulă cu dificultate în zona orașului Tălmaciu în după-amiaza zilei de joi, când în jurul orei 17:00 a avut loc un accident între două mașini care circulau în aceeași direcție. În urma coliziunii, una dintre mașini a fost proiectată în afara șoselei. Singurul rănit în accident, un bărbat în vârstă de 46 de ani din București, a fost transportat la spital. Până la ora transmiterii acestei știri, traficul se desfășoară tot cu dificultate, polițiștii lucrând la stabilirea cauzelor producerii accidentului.

accident talmaciu (1)

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus