Marţi,
19.10.2021
Partial Noros
Acum
6°C

Proiectarea drumului Agnita – Sighișoara, scoasă la licitație

Proiectarea drumului Agnita – Sighișoara, scoasă la licitație

Autoritățile județene au lansat procedura publică de atribuire a contractului de proiectare și asistență tehnică a lucrărilor de modernizare a drumului județean care leagă Agnita de Sighișoara.

La șase ani de la modernizarea drumului care leagă Sibiul de Agnita, autoritățile județene au demarat – tot pe fonduri europene – proiectul de modernizare și a celeilalte porțiuni din DJ 106, lungă de 37 de km, cea care leagă Agnita de Sighișoara. Printre primele contracte care trebuie semnate este cel de proiectare și asistență tehnică. Firmele interesate de acest contract au termen de depunere a ofertelor ziua de 10 mai, valoarea estimată a contractului fiind de 2,74 milioane de lei, fără TVA.“Dorim să colaborăm cu operatori economici serioși, profesioniști, cu experiență în execuția unor servicii și lucrări de calitate, realizate la termenul asumat prin contract”, a declară Daniela Cîmpean, președinta CJ Sibiu. Potrivit caietului de sarcini, proiectul tehnic trebuie elaborat într-o perioadă de două luni de la semnarea contractului, asistența tehnică fiind necesară pe toată perioada de execuție a lucrărilor.

Finanțarea proiectului de modernizare a DJ 106 Agnita – Sighișoara este asigurată din fonduri europene, Programul Operațional Regional, în sumă totală de 118.625.000 de lei, inclusiv TVA.

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus