Sâmbătă,
08.10.2022
Cer Senin
Acum
7°C

Turcan: Viorica Dăncilă trebuie să demisioneze de urgență!

Turcan: Viorica Dăncilă trebuie să demisioneze de urgență!

Președintele PNL Sibiu, Raluca Turcan îi cere demisia premierului Viorica Dăncilă deoarece ”nu condamnații aprobă mandatul pe politică externă, ci președintele României”. ”Prin toate acțiunile sale, Viorica Dăncilă a demonstrat că nu se poate achita de responsabilitățile care îi revin. Viorica Dăncilă a confirmat toate dubiile cu privire la capacitatea domniei sale de a face față funcției. Din neștiință sau din cauza obedienței față de Liviu Dragnea, s-a plasat în mod flagrant în afara Constituției României. Să faci confuzii economice grave, să ataci Banca Națională a României și să refuzi o acțiune de mediere a președintelui României este neconstituțional. De asemenea, să te angajezi în acțiuni externe în afara cadrului constituțional arată un comportament de tip infracțional, copie la indigo a comportamentului care l-a consacrat pe Liviu Dragnea.Nu condamnații aprobă mandatul pe politică externă, ci președintele României. Tot președintele României este garantul respectării de către România a angajamentelor europene, de a căror încălcare se fac vinovați Viorica Dăncilă și Liviu Dragnea”, susține Raluca Turcan.

”Prin acțiunile sale, Viorica Dăncilă și-a confirmat apartenența la grupul infracțional axat pe distrugerea Constituției și a legilor în vigoare în România. Este complicele lui Liviu Dragnea și atât, nu are nicio legătură cu interesul public. Trebuie să părăsească de urgenta Guvernul, care este al României, nu al condamnaților” – Raluca Turcan
 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

9 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Alexandra Puiuc

Acum 4 ani

Bravo, dna Turcan, in sfarsit cineva care ia pozitite categorica alaturi de iubitul Presedinte! Sper sa continuati pe aceasta linie, veti deveni un adevarat Kill Bill al politicii romanesti! Multe succesuri va urez!
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Nicolae

Acum 4 ani

O moldoveanca cu studii superioare la ruși face politică în România!
Raspunde

Laie

Acum 4 ani

Pai daca o gospodina de la videle face politica cum face ciorba.....pesedul ne arata care sunt noile culmi ale competentei!
Raspunde

Till Eulenspiegel

Acum 4 ani

Daca Raluca e asa indignata cred ca Ludovic scoate fum ca un Diesel (motor nu Vin sau blugi) ''pe ulei''.
Raspunde

nostalgic

Acum 4 ani

De cate ori o vad pe dna Turcan imi amintesc de copilarie si de desenele animate cu ciocanitoarea Woody ....
Raspunde

Vecina

Acum 4 ani

Da si Neagu sa a-și dea demisia din PNL nu cred ca partidul se pune in valoare cu așa un sarlatan ca Neagu
Raspunde

Voltaire

Acum 4 ani

Are consilieri buni doamna Turcan, ca de nu, i-ar fi cerut si demisia lui Beniamin Netaniahu.
Raspunde

Zigma

Acum 4 ani

Altceva inafara de a repeta dupa cateva zile/ore ce spune presedintele Werner mai stiti, doamna Turcan?! Poate ne spuneti care mai e stadiul spitalului nou din Sibiu.... Pana la urma se face langa terenurile dlui fost viceprimar Popa?!
Raspunde

Branțu de la pantof

Acum 4 ani

Doamna Turcan sibienii nu mai pot fi prostiti , faptul ei sunt anti psd (si bine fac) nu inseamna ca se vor mai buluci la urne sa voteze un partid condus local de un absolvent al institutului Puşkin din Moscova , de artizanul falimentului lamentabil Metalcar Neagu, seful UTC Sovaiala si oportunistul Cazan !!! Din pacate nu avem cu cine !!! La anul stam acasa !!!!!!!!!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus