Joi,
13.06.2024
Fulgere Cu Ploi Usoare
Acum
21°C

Contract de peste 21 de milioane de lei, pentru un nou drum județean în vestul județului

Contract de peste 21 de milioane de lei, pentru un nou drum județean în vestul județului

Autoritățile județene au lansat procedura de atribuire a unui contract de proiectare și modernizare a 15 km de drum județean.

DJ106 T, drumul care leagă Ocna Sibiului de Topârcea și de intersecția cu DJ 106 G Ludoș, va fi modernizat în următorii ani din fonduri alocate de Guvernul României prin Programul național de dezvoltare locală (PNDL). Consiliul Județean Sibiu a lansat licitația pentru proiectarea și execuția lucrărilor de modernizare, termenul de depunere a ofertelor din partea firmelor interesate fiind stabilit pentru ziua de 14 mai. “Valoarea estimată a contractului de proiectare și execuție este de 21.164.334 lei fără TVA. Durata de finalizare a lucrărilor este de două luni pentru proiectare și 22 de luni pentru execuție, investiția trebuind realizată până la sfârșitul anului 2020. Lucrările includ și reabilitarea podului peste Valea Rîura, km 8 + 607, situat în localitatea Topârcea“, se arată într-un comunicat al CJ Sibiu.

Sursa foto: CJ Sibiu

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus