Joi,
18.04.2024
Innorat
Acum
5°C

Coaliția pentru familie îi răspunde lui Iohannis: ”Este ca și cum ai spune că a afirma că 2+2 fac 4 inflamează societatea”

Coaliția pentru familie îi răspunde lui Iohannis: ”Este ca și cum ai spune că a afirma că 2+2 fac 4 inflamează societatea”

Comitetul de inițiativă cetățenească privind revizuirea art. 48 alin 1 din Constituția României şi Platforma civică ÎMPREUNĂ au luat act de ceea ce numesc ei ”cea de-a treia jignire gravă pe care Președintele României, domnul Klaus Werner Iohannis, a adresat-o milioanelor de români”. ”O inițiativă democratică cu un obiectiv susținut de 90% din populația României, care, în opinia domnului K.W. Iohannis, „inflamează societatea”. Este ca și cum ai spune că a afirma că 2 + 2 fac 4 inflamează societatea.  Astfel, după ce anul trecut a asociat această acţiune civică cu „fanatismul”, iar acum 3 săptămâni ne-a spus despre luna mai că nu este o lună bună pentru referendum, recent domnul K.W. Iohannis a declarat că inițiativa semnată de 3 milioane de români „inflamează spiritele” în societate și încurajează intoleranța față de comunitatea LGBT (Lesbiene, Gay, Bisexuali, Transsexuali). Aceasta în condițiile în care, în ultimii ani, am asistat la nu mai puțin de 6 inițiative ale unor organizații de lobby LGBT de a introduce parteneriate civile asimilabile căsătoriei între cuplurile de același sex”, susține Coaliția pentru Familie și Platforma civică Împreună într-un comunicat de presă.

Concluzia lor este că ”Președintele României nu cunoaște care este obiectul inițiativei cetățenești, și anume definirea și în Constituția României a căsătoriei așa cum este ea definită în prezent în Codul Civil și în Codul Familiei. (...) Preşedintele se dovedește, din păcate, a fi vârful de lance al politicii corectitudinii politice în România. Într-o Europă în care un copil este condamnat la eutanasiere de către un judecător activist LGBT și este deconectat de la aparate, iar, pentru că în continuare respira, este lăsat să moară de foame și de sete în ciuda voinței părinților săi de a-i salva viața”, se mai arată în comunicat.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

10 comentarii

Zumz

Acum 5 ani

Sensibilosi astia de la CpF, nu gluma! Orice le-ar spune cineva, sar ca arsi, ca si cum ei detin adevarurile supreme. Ce mai conteaza ca invoca in stil fake news niste cazuri pe care le rastalmacesc dupa cum le convine lor, in cel mai perfid mod? Sa fim intelesi: cazul copilului deconectat de la aparate dupa decizia unui judecator LGBT este de fapt cazul unui copil nascut cu o malformatie grava a creierului, caruia doctorii au recomandat eutanasierea tocmai pe a scuti copilul de la prea multa suferinta. Judecatorul a luat aceasta decizie abia atunci cand orice alternativa de tratament s-a dovedit a nu fi viabila. Vedeti cat de diferit suna adevarul de 2+2 = 4?
Raspunde

Till Eulenspiegel

Acum 5 ani

Nu exista nicio contradictie intre Constitutie,Codul Civil si DEX prin urmare referendumul este inutil.Mai cititi o data sau de mai multe ori,ca nu doare.Daca vreti sa eliminati parteneriatul civil printr-o modificare pe sestache a Constitutiei am o veste trista:Teapa!In cazul in care veti avea copchii ,colegi cu unii ai unor ''parteneri civili'' ce le veti recomanda progeniturilor la plecarea spre scoala ?Sa-i ciomageasca pe ''mutanti'' sau sa-i iubeasca ,dupa cum spunea acum ceva vreme un pletos al carui nume momentan imi scapa?
Raspunde

lol

Acum 5 ani

Pe bune? In ce secol si pe ce lume traiesc acesti oameni???
Raspunde

Ciprian

Acum 5 ani

Cu o mica rectificare. Copilul nu a fost "eutanasiat", ceea ce implica administrarea de medicamente in acest scop. Pur si simplu a fost deconectat de la aparatele care il tineau in viata. Plus ca nu a murit "de foame si de sete" ci din cauza problemelor ingrozitoare de sanatate cu care s-a nascut. In alta ordine de idei, nu ne putem abtine din a demonstra ca inca gandim ca in evul mediu. Urmeaza un articol de lege care incrimineaza vrajitoria (cu pedeapsa obligatorie: arderea pe rug). Avem milioane de romani FUGITI (da, corect cred ca este acest termen) din tara din lipsa de siguranta a zilei de maine (din toate punctele de vedere, nu doar financiar), romani nascuti si crescuti in spiritul familiei traditionale, intr-o Romanie extrem de consevatoare. Pai mi se pare ca nu asta e problema noastra. Poate ca ar trebui sa avem "coalitia pentru invatamant", "coalitia pentru sanatate", "coalitia pentru infrastructura", coalitia pentru un parlament curat", etc. Bine ca avem 3 milioane de semnaturi pentru a ne apara de homosexuali. Parca si vad cum se vor napusti asupra noastra sa ne fure familia traditionala si sa ne oblige la lucruri dosnice. Vai s'amar!
Raspunde

Liviu

Acum 5 ani

Sunteti spalati pe creier de BOR si PSD cretinilor in loc sa imbratisati toleranta.
Raspunde

Zero

Acum 5 ani

Multi din BOR & alte organizatii, astia cu gura mare, sunt intoleranti inclusiv cu propria lor conditie, ce sa fie si cu altii ?! Viata cam demonstreaza ca ''marii moralisti'' sunt practic niste ''corve'' de oameni...
Raspunde

ek

Acum 5 ani

Cpf a pus tunurile pe Johannis asemenea A3 pe vremuri pe Basescu. Orice zice e pe invers. In schimb se asociaza cu psd si alde, cu curvarii de Tariceanu si Dracnea.N.or avea izbanda!
Raspunde

sibian afectat

Acum 5 ani

Tembelul nr. 1 este autorul articolului care ca de obicei nu se desminte si face un joc rusinos publicand sub semnatura idei stupide. Pentru asta este bine platit si confirma astfel comportamentul de mercenar al presei sibiene, pe care il are de ani de zile !
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Nicolae

Acum 5 ani

Iohannis a dat cu bâta în baltă!De ce spun asta? Pentru a te opune bisericii ortodoxe Române este o mare greșeală și rolului familiei tradiționale în societate altă greșeală majoră! Inițial am crezut că a scăzut în sondaje din cauza excesului turistic (schi,insule exotice) dar aici este buba!Daca o tine tot așa e posibil să nu între in turul doi așa cum spune jurnalistul Bogdan Chiriac! Comunitatea lgbt este o minoritate națională,noi creștinii ortodocși suntem o majoritate care nu putem fi neglijați sau ignorați,cine ne neglijează pleacă!
Raspunde

///l

Acum 5 ani

oricum n-ar fi prima data ca da cu bata in balta... Nu sse dezminte de proverbialele calitati ale etniei...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus