Duminică,
20.06.2021
Cer Senin
Acum
14°C

Contre Daniela Câmpean – PSD.  ” Noi doar am luat apărarea  doamnei Turcan”

Contre Daniela Câmpean – PSD.  ” Noi doar am luat apărarea  doamnei Turcan”

Mesajul de 9 Mai al președintei Consiliului Județean Sibiu, Daniela Cîmpean, a fost motiv de reacție pentru social-democrații sibieni care s-au simțit atacați de discursul acesteia. După ce a făcut apologia sibienilor, Cîmpean s-a referit și la un comunicat de presă al social-democraților în care aceștia prezentau o declarație din 2006 a liderului PNL, Ludovic Orban în care acesta o ataca vulgar pe Raluca Turcan. ”Îmi doresc să păstrăm bunul renume al Sibiului, să oferim și copiilor și nepoților noștri șansa de a fi mândri de apartenența lor la orașul și județul nostru. Putem face asta doar păstrând obiceiurile bune ale comunității sibiene care nu a acceptat niciodată atacuri la persoană de genul celui lansat de reprezentanții organizației PSD Sibiu împotriva unui om politic din opoziție, femeie, mamă și președintă a PNL Sibiu. Afirmațiile denigratoare, adresate unei doamne care se află la al treilea mandat de deputat în Parlamentul României, trimisă acolo de sibieni prin VOT SECRET dezonorează, desigur, nu persoana căreia i-au fost adresate, ci tocmai pe cei care le-au făcut și pe cei care, eventual, îi susțin”, susține Daniela Cîmpean în comunicatul de Ziua Europei.

Social-democrații susțin însă că președinta Consiliului Județean are ”o fractură de logică”. ”Prin acel comunicat noi doar am luat apărarea  doamnei Turcan și a femeilor jignite în mod bădăran de acest individ fără maniere. I-am solicitat doamnei Turcan să apere onoarea PNL și să îi ceară socoteală ”bărbatului” Ludovic Orban, iar în cazul în care acesta nu acceptă, să-și ceară dânsa scuze, în calitate de prim-vicepreședinte PNL, față de toate femeile jignite de șeful său. Nu a existat nicio reacția publică din partea doamnei Turcan, PNL alegând să iasă public prin doamna Daniela Cîmpean, președinta Consiliului Județean Sibiu. Aceasta, în mod paradoxal, acuză PSD de limbaj suburban și de atac la persoana ”unui om polititic din opoziție, femeie, mamă și președintă a PNL Sibiu”. A omis în mod intenționat faptul că, în realitate, președintele PNL a făcut acele afirmații oribile la adresa femeii Raluca Turcan, afirmații pe care nicio femeie cu puțin respect de sine nu le-ar fi putut trece cu vederea”, au scris social-democrații.

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Ptr mincinoasa de campean

Acum 3 ani

Ce atacuri ale psd, presedinta din franzela ? Draga, tu ai o problema, seful tau , misoginul orban, a vorbit urat de ralucuta si acum se pupa amandoi .......bleah......jenant. Toti sunteti niste IPOCRIȚI !!!! Sa-ti fie rusine tu ca minti in halul asta ! PE YOUTUBE ESTE DECL LUI ORBAN CAND O FACE C....A PE TURCAN !!!
Raspunde

V

Acum 3 ani

Campean, iar ai facut-o lata ! Du-te acasa ca te-ai facut destul de ras !
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus