Marţi,
24.05.2022
Acum
0°C

Unde ne refugiem pentru o baie răcoritoare și o doză de relaxare | Foto

Unde ne refugiem pentru o baie răcoritoare și o doză de relaxare | Foto

Vara se apropie, iar temperaturile i-au luat-o deja înainte. Tocmai de aceea, piscinele exterioare încep să se deschidă, iar cele interioare sunt numai bune pentru cei care vor să fugă de stresul cotidian și să se relaxeze câteva ore în liniște.

Fie că e vorba de ștrandul municipiului Sibiu și de piscine exclusiviste sau chiar de lacurile de la Ocna Sibiului, căutate în mare parte pentru efectele lor terapeutice, bălăceala e o parte preferată a sezonului cald. Iată care sunt locurile în care putem deja să facem baie sau care se redeschid în curând.

Ștrandul Aqua Fun

La ștrandul municipiului Sibiu, preţul unui bilet pentru adulţi este de 30 de lei, iar pentru copii, studenţi şi pensionari este de 20 lei. Ștrandul are patru bazine, respectiv unul pentru copii, un jacuzzi, un bazin cu bar şi un bazin pentru adulţi cu adâncime de 1,45-1,95 m. Mai multe informații vor fi disponibile pe pagina de facebook a Aqua Fun, după deschiderea din acest sezon.

3aqua fun

Piscina Versailles

La doar câțiva kilometri de nebunia urbană, Buonavista Catering & Banqueting vine cu un complex de agrement, care, pe lângă piscină, include și teren de volei pe nisip, teren de fotbal cu piciorul și loc de joacă pentru copii. Piscina este deschisă în fiecare zi, de luni până vineri, între orele 9 și 20, dacă nu sunt evenimente. Mai multe detalii despre rezervări și tarif găsiți aici.

Foto: buonavista.ro Foto: buonavista.ro

Piscina interioară de la Aria

Centrul Aria Sibiu dispune de o piscină acoperită, numai bună pentru cei care vor să fugă de agitația de la piscinele outdoor sau de căldura excesivă. Cu o suprafață totală de peste 1200 mp, zona dispune de o piscină de relaxare, vârtejuri cu apă, vulcani subacvatici, jacuzzi, cascade, bazin pentru copii mici, spații de relaxare, masaj, aqua bar, vestiare extinse și zone noi cu șezlonguri. Tarifele atât pentru piscină cât și pentru restul facilităților pot fi consultate aici.

aria piscinaPiscina de la Pensiunea Mai

La 16 km de Sibiu, în aerul proaspăt de munte, o piscină exterioară promite relaxare și liniște. Bazinul de la Pensiunea Mai este completat de o piscină interioară pentru zilele înnorate, jacuzzi, saună și o cameră de masaj. Facilitățile sunt disponibile atât pentru cei cazați la pensiune cât și pentru cei care vor doar o escapadă de o zi. Mai multe detalii sunt disponibile aici.

pensiunea mai piscina

Aqua Club Elatis

Tarifele pentru piscina situată la 25 de km de Sibiu sunt neschimbate față de anul trecut. Pentru o zi la plajă și bălăceală, adulții vor plăti 20 de lei, copiii și studenții 15 lei, iar micuții până în 7 ani au intrarea gratuită. Piscina are o lungime de 50 m și o lӑţime de 10 m. Pentru tarife de weekend și facilități, intrați aici.

1aqua club elatis

Piscina Casa Soarelui

Este situatӑ în localitatea Cisnӑdioara, iar preţul este de 20 lei pentru adulţi și 10 lei pentru copii. Pentru a avea acces la piscină, este nevoie de rezervare. Piscina are 10m/6m, cu o adâncime de 140-160 cm.

piscina cisnadioara

Ocna Sibiului

Litoralul Ardealului promite și anul acesta distracție și tratamente naturiste pentru turiștii care aleg stațiunea turistică aflată la 17 km distanță de Sibiu. În extrasezon, mai exact din 18 mai până pe 1 iunie, adulții vor plăti 10 lei pe zi, până la ora 18:00, iar copiii vor avea accesul gratuit. Mai mult, după ora 18:00 intrarea va fi gratuită pentru toți vizitatorii. De asemenea, parcarea este gratuită.

Pentru mai multe informații, intrați aici.

ocna sibiului 5

Ștrand Tălmaciu

Bazinul se va redeschide la 1 iunie, iar programul va fi între orele 10:00-20:00. Prețul unui bilet pentru copiii până în 14 ani este 15 lei, iar pentru adulți 20 de lei. În limita stocului, șezlongurile sunt incluse.

strand talmaciu

Reya Event Club

Piscina de la Mediaș se redeschide pe 18 mai, se arată pe pagina de facebook a clubului. Odată cu piscina se va redeschide și terasa. Tariful pentru adulți este 20 de lei de luni până vineri, iar în weekend este 30 de lei.  Pentru elevi și studenți se acordă 50% reducere, iar copiii până în 7 ani au accesul gratuit. Mai multe informații, aici.

Foto: Facebook REYA Event Club Foto: Facebook REYA Event Club

Baia Populară Sibiu

Cel mai vechi SPA din Sibiu este deschis pe toată durata anului. Piscina interioară din centrul orașului are o lungime de 21 de metri, lăţime de 9 metri şi adâncime maximă de 3 metri. Copiii, elevii și pensionarii plătesc 4,5 lei pentru o oră de înot, iar adulții plătesc pentru un bilet 8 lei. Pe lângă piscină, doritorii mai au acces la saună, masaj terapeutic și/sau de relaxare, precum și la sala de sport. Mai mult detalii sunt disponibile aici.

inot copii baia populara neptun (3)

Hilton Sibiu

Accesul la piscina interioară din cadrul hotelului Hilton costă 70 de lei pe o zi întreagă. Bazinul are 20 metri lungime/7 m lăţime şi 1,6 m adâncime, cu o temperatură a apei de 29-31 grade. Bineînțeles, cei care vor să se bucure de o escapadă completă, pot să beneficieze de servicii de SPA, body scrub, manichiură, pedichiură, precum și de o baie relaxantă în lapte și miere. Tarifele și restul facilităților se găsesc aici.

Foto: www3.hilton.com/ Foto: www3.hilton.com/

 

 

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus