Marţi,
27.09.2022
Innorat
Acum
13°C

Ganț pleacă în Germania. Întâlniri cu doi oficiali cu rădăcini în Sibiu

Ganț pleacă în Germania. Întâlniri cu doi oficiali cu rădăcini în Sibiu

Deputatul FDGR, Ovidiu Ganț, a se va afla săptămâna viitoare în Germania, alături de colegii săi din Comisia de Politică Externă a Camerei Deputaţilor. ”La Berlin vom avea întâlniri cu membrii Comisiei de Politică Externă a Bundestagului, cu reprezentanţi din conducerea Ministerului de Externe (Secretar de Stat) şi cu membrii ai Grupului Parlamentar de Prietenie România – Germania. Vom dezbate stadiul actual al relaţiilor bilaterale româno-germane, chestiuni de politică europeană şi de politică globală cum ar fi, de exemplu, situaţia din Orientul mijlociu”, a declarat Ovidiu Ganț.

Totodată, la invitaţia lui Norbert Kartmann, Preşedintele Parlamentului din landul Hessa, parlamentarii români vor fi primiți de către acesta la Wiesbanden. Vor mai avea loc întâlniri cu reprezentanţi ai diasporei şi ale Societăţii Germane de Politică Externă. ”În ceea ce mă priveşte, mă voi întâlni şi cu proaspăt numitul Împuternicit al Guvernului Federal pentru Combaterea Antisemitismului, dl. dr. Felix Klein, şi cu Împuternicitul Guvernului Federal pentru Imigrare şi Minorităţi Naţionale, dr. Bernd Fabritius”, a mai spus deputatul. Tatăl lui Felix Klein a plecat din Sibiu în Germania la începutul anilor 30, iar Bernd Fabritius este născut în Agnita.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Sile

Acum 4 ani

Despre prezenta lui Ludovic Orban nu se spune nimic in acest articol. Romania are un guvern ales si nemtii prefer sa se intalnesca cu "opozitia"...frumoasa miscare...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus