Marţi,
18.01.2022
Innorat
Acum
0°C

HC Sibiu cedează partida de la Tg. Jiu la o diferență de două goluri

HC Sibiu cedează partida de la Tg. Jiu la o diferență de două goluri

HC Sibiu se întoarce acasă cu o înfrângere de la Tg. Jiu, deși a fost aproape de a întoarce soarta ultimului meci jucat în deplasare în acest sezon. După o primă repriză mai slabă, handbaliștii sibieni au revenit în partea secundă și au recuperat din deficitul de pe tabelă, însă nu suficient pentru a se impune în această partidă. CSU „Constantin Brâncuși” Tg. Jiu a încheiat meciul în avantaj, câștigând cu scorul de 36-34.

Handbal Club Sibiu a pierdut la o diferență de două goluri meciul cu echipa din Tg. Jiu. Jucătorii antrenați de Matei Damian și Dorin Purcărea au intrat mai greu în meci și s-au văzut conduși cu 7 goluri la pauză, 22-15, iar până în minutul 41, adversarii și-au mărit ecartul cu încă 3 goluri: 27-17. Deși au avut în față o echipă clasată pe podiumul Seriei B, handbaliștii sibieni au revenit în joc și au jucat de la egal la egal cu formația din Tg. Jiu. Pe fondul unei apărări mai avansate, jucătorii HC Sibiu au reușit să recupereze semnificativ din deficitul de pe tabelă, însă, din păcate, timpul regulamentar de joc s-a scurs și gazdele s-au impus la o diferență de 2 goluri, 36-34.

„Am avut o primă repriză slabă. Am fost conduși cu 7 goluri la pauză, apoi au reușit să se ducă chiar la 10 goluri. Am reușit, însă, să revenim în joc, băieții au fost mai concentrați în ultima parte a meciului și am reușit să ne apărăm mult mai bine, mai avansat. Am recuperat, dar din păcate a fost prea târziu”, a declarat antrenorul HC Sibiu, Matei Damian.
Cel mai bun marcator al formației sibiene în partida de la Tg. Jiu a fost Ovidiu Pasere, care a înscris 8 goluri. Robert Micloș a marcat 7 goluri, Radu Apolzan 5, Mihai Blaga și Radu David au avut câte 4 reușite, iar Bogdan Verza și Răzvan Briotă câte 3. În urma acestei partide, HC Sibiu se află pe locul 9, cu un total de 24 de puncte.

Sezonul competițional 2017-2018 se încheie în această săptămână, cu etapa a 22-a, handbaliștii sibieni urmând să primească vizita celor de la CSM Școlar Reșița, duminică, 20 mai, în Sala Transilvania.

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus