Joi,
07.12.2023
Innorat
Acum
1°C

Studenții sibieni vizitează presa națională | Foto

Studenții sibieni vizitează presa națională | Foto

Studenți ai Facultății de Științe Socio-Umane, de la specializarea Jurnalism, se află, între 14 și 16 mai, într-o vizită de studii, la București. Viitorii jurnaliști au ocazia să viziteze câteva dintre cele mai cunoscute instituții mass-media din România, printre care TVR, ProTv și Europa FM.

Vizita echipei de la Sibiu a debutat, ieri, cu o dezbatere la Centrul pentru Jurnalism Independent, pe tema provocărilor noilor media și ale jurnalismului digital. Aici, studenții și profesorii însoțitori au avut un dialog deschis și mai puțin formal cu Ioana Avădani, directorul instituției.

Următoarea oprire a fost la Studioul 1 al TVR. Aici, tinerii jurnaliști au avut ocazia să vadă procesul filmării emisiunii Starea Nației, să-l cunoască pe Dragoș Pătraru, precum și să se familiarizeze cu etapele și echipamentul unei producții TV.

studenti ulbs bucuresti

Pentru cea de-a doua zi, sunt planificate întâlniri și discuții cu jurnaliști Europa FM, ProTV și antena3.ro. Subiectul principal al dezbaterilor îl constituie fenomenul știrilor false.

Vizita de studii este organizată de conf. univ. dr. Minodora Sălcudean și lect. univ. dr. Adina Pintea și susținută de ULBS și Fundația Alumni. Sponsorul principal al studenților este Moara Cibin.

studenti ulbs bucuresti

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus