Sâmbătă,
01.10.2022
Partial Noros
Acum
25°C

Pui de pisică salvat cu ajutorul pompierilor

Pui de pisică salvat cu ajutorul pompierilor

Un pui de pisică care a rămas blocat pe acoperișul unei case a fost salvat ieri de voluntarii Animal Life cu ajutorul pompierilor sibieni. Pisoiul are nevoie acum de cazare temporară și de o familie care să-l adopte.

"În cursul zilei de ieri am fost anunțați că într-o zonă intens circulată din Sibiu, pe acoperișul unei case proprietate privată se află blocat un pui de pisica. Am cerut ajutorul ISU Sibiu care a răspuns prompt solicitării noastre și după o scurtă intervenție, pisoiul aventurier a fost salvat. Mulțumim ISU Sibiu, pe această cale, pentru implicarea și promptitudinea de care ați dat dovadă!" se arată pe pagina de facebook Animal Life.

pompieri pisica 2

Pisoiul se află acum în grija voluntarilor, însă din cauza numărului mare, de aproximativ 30 de pui preluați într-un timp scurt, dintre care o parte sugari, se caută cazare temporară micuțului până la adopție. Organizația Animal Life va asigura toate cele necesare îngrijirii lui.

pompieri pisica 3

foto Animal Life

pompieri pisica

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus